hra Apache Gold vyšla loni, diskuse k ní má cca 100 stránek, můžete pročíst v sekci HELP FÓRUM. Další dotazy tam ale prosím už nepište.
Hnůj můžete vzít ale jen do něčeho, kapradinku vezmete až když ji pohnojíte. Takže ten hnůj musíte donést k ní.
hra Apache Gold vyšla loni, diskuse k ní má cca 100 stránek, můžete pročíst v sekci HELP FÓRUM. Další dotazy tam ale prosím už nepište.
Hnůj můžete vzít ale jen do něčeho, kapradinku vezmete až když ji pohnojíte. Takže ten hnůj musíte donést k ní.
Dobrý den. Mohu se zeptat, zda v dole se dá vypátrat i něco jiného než vyrobit ten liquer. Nebo se jen bloudí? V lese jsem potka ducha. Mám mu říct to, co jsem slyšel u ohně?
nene, v dole je jen to pálící zařízení a lopata.
Díky moc
Hurá, konečně jsem udělal i Apache gold .Teď už mám i poslední skalp vaší super hry. Mohu se zeptat, zda neplánujete někdy nějakou novou hru a jak by se měla jmenovat? Tohle mě chytlo
Plány na novou hru jsou nyní ve fázi příprav, i když nápadů mám hodně. Radši zatím nebudu nic prozrazovat.
Som v enclosure a neviem nájsť opraty, kde sú ?
Už to mám, najprv treba nasadnúť.
Som pri opravenom destilátore. Rada by som si vypálila kaktusovicu. Mám fľasku plnú boh vie čoho, ale ozanmuje mi, že nemá ešte všetko. Čo mu chýba na výrobu pálenky ?
A som bola pod potruding rock, nechápem, čo to odo mňa s tým lanom chce ? Ja tam chcem len vyliezť obyčajnou lezeckou technikou. Nesúhlasí a nevie a odvráva :o
potřebujete ještě kukuřici.
Na tu skálu vylezete tak, že tam nejdřív hodíte provaz.
prosím, čo mám pri ohni urobiť, Flick the stick – nič – cez deň ani v noci, tancujem, ale že je to hlúpe. A medzitým som spálila aj všetok firewood a uhlíky sú už chladné. Ďakujem za pomoc. 81 %
firewood jste určitě nespálila. Když to jednu noc nevyjde, můžete se tam vrátit znovu.
Any bylo možné všechno udělat, je potřeba:
být na hoře v noci
mít přečtený deník
mít oheň
z ohně se musí kouřit
udělat vše v pořadí, jak se píše v deníku
Je noc, mám oheň, dymí sa z neho a mám prečítaný denník. Asi dávam zle tretí krok z rituálu. Pri prvom a druhom (tancuj, švihni) reaguje dobre. Ale keď dám „give it wave“ (zamávaj), nevie o čom hovorím. Asi píšem sprostosť. Aký má byť prosím ďalší povel. Ja už fakt neviem, toto je najťažší úsek cesty za pokladom.
GIVE IT A WAVE přece jde říct jednoduše. Jak se řekne ‚zamávat‘?
Mám to, síce z posledných síl. Ďakujem.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.