Help for English

Seabase Delta

 

přišla jsem na to, nakonec mě to navedlo… :oops:

Lenka, sundej to, spoj to, nasad to.

sonya: Jen asi nerozumíte tomu, co přesně Vám počítač píše.

Když vložíte kartu do otvoru (INSERT CARD IN THE SLOT), napíše se, že se dveře zavřely a vlak se řítí tunelem. Pak se vlak zastaví a dveře se otevřou. Karta vyskočí ven.

Žádná karta ve dveřích není. ANi se nemůžete řítit tunelem bez vložené karty.

Vystoupit můžete, stačí se odpoutat (REMOVE THE BELT) a vystoupit (GET OFF).

jimmy8: druhý kód je na teploměru. :-)

Super tak jdu hledat teplomer… Jestli to bearing bude mezi 0–360 tak me to fakt nastve, protoze uz jsem dal hrubou silou tak polovinu moznosti :) Jinak takove technicka pripominka: na numeric keypad nejsou cislice 1, 2, 3 (aspon je nechce samotne zadat) nicmene vicemistna cisla s temito cislicemi lze zadat coz si moc nedokazu predstavit… (To by to znamenalo, ze by tam musely byt rovnou ty vetsi cisla jako klavesy, coz je zase ve sporu s tim, ze je to small keypad.)

Jimmy8: Jo, tahle reakce je způsobená tím, že si to plete s tlačítky 1, 2, 3 ve výtahu. Pokusím se to nějak vyřešit, aby to hloupě neříkalo, že tu ta tlačítka nejsou.

prohlížela jsem vrak i prkno několikrát, žádné hřebíky tam nejsou, kde je teda najdu?

Tak uz jsem ho nasel, moje chyba… Jinak koukam, ze bych to dal i brutal force kdybych jeste chvili pokracoval :-D

hřebíky je přitlučené prkno. Když je vytaháte, budete mít hřebíky i prkno.

aha, já jsem ten vrak rozbila nějakým výbuchem a tudíž jsem nic netahala, takže to bude asi omyl :-), teď zápasím s game machine, nevím, co do ní strčit, CD nemám a netuším, kde bych ho našla

Tak nakonec prece jen dohrano :) Nejhorsi mi prislo asi oziveni te slepice, pak projit pres mikrofon a paradoxne najit ten teplomer (nicmene ten bych vlastne ani nepotreboval, protoze moje metoda by casem zafungovala). Klobouk dolu pred tema co to dali bez napovedy!

Tak, dohráno. Díky všem, kteří mně poradili, hlavně s tou ponorkou, protože pokud pustíte radio až po zlikvidování warhead , HEAVY METAL DOOOR ZMIZÍ a vstup se NEOTEVŘE. Hra byla fakt super, škoda že jsem jí dohrál. Doufám, že bude další 8-)

to vám teda gratuluju, zabalila jsem to ve 2 ráno na 80%.

nějak jsem se zasekla, neříkejte, že už jste to všichni dohráli :-) jak donutím game machine, aby se spustila

Lenka: Potřebujete disk. Ten je na dně výtahové šachty.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.