Help for English

Seabase Delta

 

vy mě zkoušíte – nač otevírat ponorku, když do ní stačí vplout :-)

mám to, victory kód je na světě, děkuju všem za pomoc a Markovi za milou hru, jestli bych jen mohla o něco poprosit, ráda bych se naučila všechny povely, měla jsem v nich velké mezery, takový wordlist bych určitě uvítala :-)

Poradil byste mi někdo, jak se zbavit té kamery, zkoušela jsem na ni dát palačinku a nic :-D , a mám další problém a to s kartou ,nemůžu ji najít a odjet :?

ale dát palačinku by mě+lo stačit, musíte ji tam hodit

jak se jmenuje autor kuchařky o palačinkách?

kartu Vám vydá automat v HEAD OFFICE, stačí podepsat formulář.

řítím se pořád tunelem a nepíše mně žádné možnosti co mám udělat. mám zastavit vlak nebo se zastaví sám. nemůžu se hnout z místa , prosím o radu.

kartu dostanete proti podpisu

vlak zastaví, stačí odepnout pásy a vystoupit

neřítíte se pořád tunelem. když vám to napíše, že se řítíte tunelem, hned o řádek níže je napsáno, že se vlak zastaví a dveře otevřou. Je potřeba číst pořádně texty. :-)

no, ale občas jim prostě není rozumět, protože jsou napsány v cizím jazyce :-)

ako mam prepnut na tom pase ten vypinac? nejak nerozumiem co to pise, ze je jammed to je zablokovany nie? a to short with je odblokovat ho niecim?

jee a uz to mam with fork:)

nevím, jestli si vzpomínám přesně, ale někdy stačí hrubá síla a něčím zkratovat

aaaaaa ma nasral teda s tou panvicou, nechce piect na spinavej, boooze sak to nebude jest:) a umyt to nejde bo neni voda ani opravit vodu, iba vyraba same problemy:)

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.