mne strasne vadi ta ikonka v prispevku, ked prve dva riadky su napravo od nej a dalsie sa umiestnia pod nu. Dost blbo mi to potom rozhodi txt a vyzera to neprehladne. Neslo by to nejak spravit?
mne strasne vadi ta ikonka v prispevku, ked prve dva riadky su napravo od nej a dalsie sa umiestnia pod nu. Dost blbo mi to potom rozhodi txt a vyzera to neprehladne. Neslo by to nejak spravit?
To je běžný věc a říká se jí obtékání obrázku. Nemyslím si, že to nějak citelně zmenšuje přehlednost. Respektive běžný, odstavcový text se čte úplně stejně dobře a vypadá to dobře.
Pokud člověk udělá třeba nějaký seznam, kde je na každém řádku jedna položka, tak to trošku vzhled kazí, ale s tím se tu člověk tak často nesetká.
Ešte dodám, že aj v prípade tých odstavcov sa dá „od-enterovať“ zo dva riadky, takže text sa ti posunie a zarovná na jednu úroveň pod obrázok. Pilda to názorne ukázal
nscnsc: Zacni pisat kazdy prispevok tym ze stlacis 3×Enter ako ja v tomto a mas to vyriesene
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.