nevím jak na tu slepici, budím ji a spí jak zabitá, hladila jsem ji, třepala s ní, udeřila ji, i zabít jsem zkoušela a nic…bez vejce palačinku neudělám.
nevím jak na tu slepici, budím ji a spí jak zabitá, hladila jsem ji, třepala s ní, udeřila ji, i zabít jsem zkoušela a nic…bez vejce palačinku neudělám.
SOS. Jsem v Missile bay, souřadnice mám, ale nemůžu přijít na to, jakým způsobem je zadat. Zkoušela jsem press button…, press number…, write number apod. a pořád nic.
když uděláte něco a ono to praskne, udělá to ránu, co by „vzbudila i mrtvého“. Budete potřebovat žvýkačku.
ENTER + číslo, nebo TYPE + číslo
Bhaal: Zkuste zdravotní teploměr. Kde by mohl být?
myslím že musím udělat bublinu ze žvejky a potom ránu, ale buď píše
že tady není / žvejka/ nebo nerozumí.
zkoušela jsem make the bubble with gum , do the bubble with gum, chew the gum,
do the bump with gum.....
Mno pokud je zdravotni, tak me napada Osetrovna (Infirmary). Ale v pokoji zadny teplomer neni. Pamatuju si, ze zde byla lekarnicka. Ale uz je prazdna
ten teploměr je v lékárničce
sonya: Máte staženou novou verzi? Zdá se, že máte ještě tu před opravou… tohle jsem tam opravoval. Kdyžtak napište BLOW A BUBBLE. V novější verzi to reaguje i na MAKE A BUBBLE a nepíše to ten nesmysl o tom, že tam žvýkačka není.
OMG thermometer je teplomer Jdu spat uz mam opravdu vygumovano
Tak konecne dohrano na krasnych 104%
Posilam Victory code
104%? A jéje. Máte ale tu starší verzi, kde ještě nebylo pár věcí opravených, takže snad v té nové opravené to dává dohromady jen 100.
Jo jo, taky jsem uvízla na farmě. Jsem zoufalec mezi mořskýma řasama. Ani Georgiina poznámka o lepší výbavě mi nepomohla. Má pro mě někdo nápovědu? Děkuju.
vraťte se tam později. Na začátku hry tam nic udělat nejde… jen se sklouznout.
Dobrý večer všem, právě jsem zachránila Británii . Bez tohoto fóra bych to ale nedala, takže děkuji všem, kteří se ptali a všem, kteří odpovídali.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.