Marku bylo by možné do ankety o Facebooku přidat kolonku: Jsem přihlášený/á, ale nechodím tam.
Myslim přihlášený jako zaregistrovaný.
Marku bylo by možné do ankety o Facebooku přidat kolonku: Jsem přihlášený/á, ale nechodím tam.
Myslim přihlášený jako zaregistrovaný.
Přidáno.
Když tak koukam na nastavení profilových udajů, nebylo by lepší v kolonce vzdelaní oddělat „bakalářské“ ( vždyt to patří do vysokoškolského) a přidat třeba univerzitní, kdyby se tu potuloval nějaký Profesor?:)
Profily budeme celé předělávat. Tak jak jsou dnes, jsme to udělali jen tak narychlo v úplných začátcích a od té doby jsme to nijak neupravovali. Připravujeme ale úplně nový koncept profilů.
Lioness: Tak jsem přišel až teď A tak to mám
přidáno.
Také by tam šlo dát: Mám FB profil, ale nechodím tam.
Jinak dobrý nápad! Jsem to téma chtěl sem jít jako první pochválit, ale jak jsem již psal, přicházím až nyní
Díky.
S těmi profily jsi mě Marku nepotěšil, víš co to bylo práce je vyplnit.
Nepřijdete o staré údaje, ale budou tam navíc jiné sekce, relevantnější k tomu, co se tady na HFE děje, vypadat to bude líp…
Lioness:
já se ale vůbec nedivím, že tam nechodíš. Co by jsi tam také dělala,
když tam máš uloženého jen jediného přítele a to ještě tvého
manžela.
A teď ještě mě…
to Pilda: No a koho jiného bych tam měla mít než přátele , teda kromě těch
seriálových. Když ani takový velikáni jako Svóza nejsou na facebooku tak co bych tam
dělala.
Hele upřímně já na facebook nemám čas a když chci někde prudit tak
chodim na HFE a na zencart, v obojím jsou lidi, kteří mají „společné
zájmy“ tak co
bych je hledala někde jinde. Prostě nejsem facebookový typ.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.