Help for English

Přijímačky Pardubice

Ano, jsem taky v Plzni. Moc se mi to líbí. Je to sice náročné, ale baví mě to. Na té ruštině to chce opravdu zapracovat, je dobré mít širší slovní zásobu. Tu já bohužel moc nemám:-( K příjímačkám píší, že máš znát 1. a 2. Radugu, ale výuka začíná od Radugy 2(té staré, ne Raduga po-novomu). Je fakt, že za rok už to může být jinak, ale myslím, že spíš ne. A naše vyučující hodně bazíruje na fonetice, stále nás opravuje. Já se učila ruštinu na střední, ale výslovností jsme se podrobně nazabývali. To mi teď chybí. Pokud jsi samouk, zkus si najít nějaké podcasty nebo rádio a snaž se jednotlivá slova napodobovat. Držím palce!:-)

Lucciiisekk a McKay: Jestli budete letos maturovat, budete volit u maturity z angličtiny úroveň Z nebo V? Z toho, co jsem četla, vysoké školy nepřikládají Z nebo V důležitost.

Právě, na gaudeamu mi i potvrdili, že nebudou brát ohled na kteroukoli úroveň z angličtiny, ani na certifikát. I když jsem dosáhl 92 % u vyšší úrovně při generálce, dám si stejně asi nižší. Abych to měl opravdu jistý. Teď už jen se učit na přijímačky :)

McKay: Alenotakfuj! Přece by ses nestyděl dělat Z z angličtiny!

asi mas pravdu, nevim co bych tam delal :-D

To je jako kdybys měl na FCE a CAE a rozhodl se, že si raději uděláš zkoušku PET.

Ok :-) Skoda jen, ze budu v ty tride asi sam, nechapu proc si nedela vyssi uroven vic lidi. :-)

chce to trochu zdravý sebedůvěry. Copak by tě bavilo dělat test, kterej je pro tebe úplně jednoduchej? Vždyť ho zvládnou i některý děcka v sekundě!!!! (Manželka testovala).

Asi by me to nebavilo :-) Můj problem je, že ja se často podceňuju.

McKay: Tak to, že budu sama ve třídě mi spíš vyhovuje :D I na generálkách jsme tam byli čtyři a ti tři po skončení testu prohlásili, že V absolutně teda ne.
Marek Vít: Takže pro Pardubice není ale úroveň maturity podstatná, že.

Chrissy: U nás jsme byli jenom tři a přišlo jim to taky moc těžký :) Úroveň jinak není podstatná pro přijetí do Pardubic.

Chrissy: Nadále budeme vybírat dle vlastních přijímacích testů. Výsledky čehokoliv jiného nehrají roli.

Díky :-) Jinak se mi moc líbil stánek pardubické univerzity na Gaudeamovi.

žádné vražedné TSP se tady nekonají? čistě jen angličtina a realie?

Ještě, že tak, jenom angličtina a reálie. Stačí, když zavedli v Olomouci TSP. :)

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.