Help for English

Think of/about you

Mohl bych se prosím vás zeptat na think of a about ve smyslu myslím na nekoho? Teď to vůbec nechápu.. Myslel jsem si “odjakživa"hehe, že think about je přemýšlet o, a myslet si o někom něco, a think of je myslet na, no když došlo k vyjádření "Myslím na tebe”, nejenže jsem zjistil, že je možný vyjádřit to oběma způsoby ale teď už vůbec nwm co bych kdy použil… Jako about když je někdo zamilovaný a of když někdo na někoho myslí, když je nemocný apd..?? Nechci se opakovat po někom ale není tady žádný vyhledávací panel v diskuz foru abych se presvedcil coz by nebyl spatny napad udelat, ale je to jen navrh..

Vyhledávání je vlevo nahoře. :)

https://www.helpforenglish.cz/…ink-of-about

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Franta K. Barták vložený před 5 lety

Vyhledávání je vlevo nahoře. :)

https://www.helpforenglish.cz/…ink-of-about

Xdxd newim jak jinak to naznacit a bez smajliku, nwm kde vlevo jste myslel ale na hl. Strance zadny neni a kdyz prejdu na nastaveni tak je uprostred a i kdyz tam zadam think of you objevi se think vs mean, think vs sink, prosím 4× jinak, ale nic o vašem odkazu, to vtipné je že jsem se od odkazu dostal k dalšímu, ale to nevadí, díky za odpověď:)

Já to tu ale nemám celej ten levej panel, hledání mám až když kliknu vpravo up na ty Menu NA MOBILU!!! ty jeden šílenej, crazy smajlíku!!

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Jonassoasis vložený před 5 lety

Já to tu ale nemám celej ten levej panel, hledání mám až když kliknu vpravo up na ty Menu NA MOBILU!!! ty jeden šílenej, crazy smajlíku!!

1. V tom případě klikněte (šáhněte, dotkněte se…) vpravo nahoře MENU. Tam najdete celý levý sloupec, včetně Vyhledávání.
  2. Když zadáte THINK, objeví se mnoho nalezených věcí, přesně jak říkáte. Z nich si pak lze vybrat ČLÁNKY či PŘÍSPĚVKY (forum).
  3. Přesně z toho důvodu jsem Vám ten odkaz dal – protože už obsahuje seznam dalších diskusí k tématu.

Jezisi, vsak jo 1.(nwm proc to zkrashlujete do jinych slov jak peo debila, ja to nejsem..), ja sem rekl ze abych mel hledani (panel) k dispozici, tak musim kliknout VPRAVO UP na MENU coz jsem udelal jinak bych se tam nedoatal tkz to znam… 2.kdyz zadam think tak mi tam zadny clanky neobjevi tedy ne diskuze jen clanky jako think vs mean think vs sink (vyslovnost) a takovy clanky ale neobjevuji (Ed.: aha, tak, pardon, jsou tam, jen jsem nepreklikl na second page, sjel jsem uplne dolu prvni a vypadalo to ze nic…) diskuze jako ty na ktery jste me nasmeroval za coz jsem vam neskutecne vdecny coz je za 3. §¦¬]>

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Jonassoasis vložený před 5 lety

Jezisi, vsak jo 1.(nwm proc to zkrashlujete do jinych slov jak peo debila, ja to nejsem..), ja sem rekl ze abych mel hledani (panel) k dispozici, tak musim kliknout VPRAVO UP na MENU coz jsem udelal jinak bych se tam nedoatal tkz to znam… 2.kdyz zadam think tak mi tam zadny clanky neobjevi tedy ne diskuze jen clanky jako think vs mean think vs sink (vyslovnost) a takovy clanky ale neobjevuji (Ed.: aha, tak, pardon, jsou tam, jen jsem nepreklikl na second page, sjel jsem uplne dolu prvni a vypadalo to ze nic…) diskuze jako ty na ktery jste me nasmeroval za coz jsem vam neskutecne vdecny coz je za 3. §¦¬]>

Tak hlavně, že jsme se nakonec pochopili. Opakuji, že po nalezení výsledků ve vyhledávání je třeba kliknout na diskuse (Příspěvky) – tam najdete téma THINK OF/ABOUT skoro hned na začátku: https://ibb.co/VtyRZvj .
Pokud byste v budoucnu chtěl zabránit potenciálním nedorozuměním, doporučuji používat standardní češtinu.

:) ja myslel ze to nevadi když delam tkz abych to zkratil jako takže protože se mi to nechce psat, no nwm asi ste se v tom zamotal, ale fakt sem se to snazil vylicit jasne, kazdopadne tu kartu prispevku nad ? jsem fakt nevidel takze dik to mi pomuze, skoda ze ste to nerek hned,.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.