Help for English

Gramatika

Co myslíte,kdybych dodělal tuhle knihu Anglické gramatiky: http://www.helpforenglish.cz/…--Basic.html tak uměl bych všechno co by se mělo z gramatiky umět,nebo bych musel ještě použít nějaké další učebnice? A ještě jeden dotaz stačili by mi co se týká gramatiky znalosti z téhle učebnice ke složení zkoušky CPE? Tady na webu v recenzi se píše že ta znalost stačí ke složení zkoušky PET.A na stránkách Oxford University Press se píše že je to i ke zkoušce CPE.Tak nevím.Nebo jaká učebnice by byla nejlepší? Děkuju.

Pochybuju, že tě jedna knížka dokáže připravit na CPE, i kdyby byla sebe lepší a bylo tam všechno učivo, z jedné knížky se to podle mě neda. Tak bacha At nevyhodíš 6 litru z okna :-D

to by musela být kniha života :-D

Kdyby byla od M. Víta tak bych tomu možná věřil :-D

Tak díky. :-)

Jak se píše v recenzi:

„Oxford Practice Grammar – Basic je určena studentům na úrovni Elementary a Pre-Intermediate, tedy pro pokročilejší začátečníky a mírně pokročilé.“

Navazují na ni ale další dva díly, které vás dovedou do úrovně C1.

CPE je C2, ale hlavně to není zdaleka jen o gramatice.

Nevím, na jaké jste úrovni, ale určitě doporučuji pořádně si o CPE něco přečíst.

Děkuju.To je mi jasné že CPE není jen o gramatice.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.