jj
TSP je zrudnost, kterou asi nikdy nepochopim imho pokud jde nekdo na chemika, mel byt delat prijimacky z chemie, matematika – matematiky, anglictina – anglictiny atd.
TSP? Testy studijních předpokladů???
ano
Dneska se na stránkách UPCE objevily přijímačky z letošního roku, musím si je tedy zkusit a zjistit, jak na tom jsem.
Mám po testu a vyšlo mi 75 %, což je snad přijatelný výsledek. Nejvíc jsem si to pokazil v kulturní části. Přiřazování událostí a osobností k letopočtům se mi zdálo nejtěžší, tam jsem doslova vařil z vody, ale nic jsem nakonec neuvařil, protože jsem získal jenom 2 body Na reálie se musím teď holt víc zaměřit. Říkám si to pořád, ale vůbec se mi nechcou učit letopočty.
Ve finále by byl výsledek asi trochu jiný, protože jsem neměl možnost vyzkoušet si listening, ve kterém se dalo získat až 20 bodů.
to McKay: Ahoj, nedal bys sem prosimtě link, kde bych moh ty testy najít..? Celkem mě to zajímá, ale jaksi se mi to nedaří najít. Díky
Prijimacky najdes ve zprave 2010/2011 – filozofická fakulta
Díky moc.
McKay:
hele, jakým způsobem sis ten testík dával, když jsou vyznačený správný
odpovědi?
Ne, že bych se na UPCE chtěl hlásit taky, ale testím bych si vyzkoušel
rád
honyk: prihlas se taky na upce, at je tam zachvilku cely hfe
Mně by se líbilo, kdyby ty přednášky byly dostupné na internetu, abych
nemusel nikam jezdit
BTW: celý HFE by se tam asi nevešlo … si vem přes 50 tis.
registrací
tak takovy to tvrdy jadro snad jo
honyk: Test jsem si z PDF převedl do Wordu a pak už jsem jen celý text označil a zrušil tučné písmo + nějaké drobnější úpravy. Poslal jsem ti odkaz soukromou zprávou.
Zde je kdyžtak odkaz pro ostatní (upravená DOC verze):
http://helpforenglish.cz/file.php?…
Snad nevadí, že jsem umístil na HFE pár Kilobytů
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.