Help for English

Word manager forum

Myslím, že už nějáký podobný dotaz zde byl, ale přesto bych se chtěl zeptat znovu. Nemohlo by se zde založit nějaká podsložka fóra, kde by si uživatelé Word manageru a LL mohli vyměňovat různé lekce slovíček.
P.S.: při zadávání názvu tématu jsem si všiml, že máte špatně vyskloňované „název téma“ podle vašeho dceřinného webu mojecestina.cz/gra­matika/podstat­na-jmena/c2009010201-Sklonovani-jmen-stredniho-rodu-zakoncenych-na–ma.html by mělo být název tématu. Já vím, že je to trošku hnidopišství, ale nedalo mně to.

Název tématu – samozřejmě je to chyba, opravíme.
Fórum pro uživatele WM – promyslíme. Spíše než tady na stránkách Help for English ale myslím budou lepší stránky Vitware. Ale to vše musíme probrat.

Velice děkuji za připomínku, popisek názvu tématu byl opraven.

Naopak za každou připomínku na překlep jsem velice rád, ale můžete k němu prosím příště použít soukromou zprávu? děkuji.

Je možné někde najít přesné překlady anglicé definice slovíčka při zkoušení „Vysvětlení“,díky za odpověď.

ne, to nikde napsané nemáme.

Dobrý večer, koupila jsem si WM a nemůžu v něm najít ten překladový a výkladový slovník s 13 000 hesly

Odpovídal jsem už v rubrice ostatní. Je to základ celého programu, slovník využívají všechny funkce programu. Pro vyhledávání ve slovníku použijete jednoduše „Slovníček“ – záložka na horní liště programu.

Jinak u programu je podrobný návod v PDF – při instalaci se rozbalí do adresáře s programem, lze spustit i z WIndows – Start.

Dále prosím v případě potřeby využívejte rubriku fóra zabývající se výukovými programy a hrami Vitware.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.