Help for English

Seabase Delta

 

Epro : Asi nemám, ani neviem čo to je :-( Ti je asi ten stožiar, ktorý dostanem len tak, že ho odtrelím. Ale to nemám delovú guľu. Neviem ako ďalej, všetko je zavreté a použila som všetko z inventory.

stěžeň se odstřelí torpédem, ne dělovou koulí. Kouli člověk dostane až po vypíčení kanónu.

s čím mám vypáčiť kanón :oops: Nemám ani potuchy neviem čo mám vyskúšať .

A keď som pri mikrofóne a vložím kazetu do playera, oznámi, že vedľa sa kĺže metal o metal, ale keď idem pozrieť, tak tie ohavné ťažké kovové dvere sú zatvorené.

Adriana: Dělovou kouli budete moct vypáčit z kanonu až poté, co odstřelíte torpédo. Nejděte tedy nejdříve místnost, kde torpédo je a odstřelte ho. Pak se vraťte dolů do moře.

Epro:Vďaka, už som otvorila aj tie dvere

Mám 89 % a potřebuju udělat houpačku. Měla jsem vše potřebné u sebe a našla jsem místo, kde tu houpačku sestavit. Kouknu do „inv“ a zíram, jak „plank, barrel, nails“ zmizelo! Prošla jsem včera 2× všechny místnosti, jestli mi to někde nevypadlo a nikde jsem to nenašla. Vůbec nevím jak dál. :-(

plank, barrel a nails zmizí, když vyrobíte houpačku. Ta je z těch tří věci sestavená, takže přirozeně když máte houpačku, už nemáte ty tři součásti.

Som pri hlavici a nechápen ten lúč. Vychádza z hlavice a svieti na ovládač ? Ako ho mám odraziť ?

Mám to – huráá

Marek – aha, tak to jo, ja totiz nevedela, ze uz tu houpacku mam. Zkousela jsem ji sestavit a myslela jsem, ze se to nepodarilo, tak jsem hrala dal a vratila jsem se. Akorat ted nevim, kde je. Delovou kouli jsem jeste nepouzila. Diky za radu.

nedaří se mně otevřít ty dveře, ball mám, zkoušela jsem ho tam hodit a nic. díky za radu.

sonya : vložte kazetu do playera a položte ho v chodbe pri mikrofóne na zem

Adriana :už se mně to podařilo včera v noci, nikdo už tady nebyl, ale moc děkuji za radu.

Byla jsem v té místnosti s KNOB a protože se mně nedařilo ho otočit do polohy release, tak jsem šla odrazit ten paprsek a teˇse tam nemůžu vrátit. Dveře jsou otevřené a neposlouchá mě. Zkoušela jsem – go into, inside, look inside – na to reaguje at upřesním kam a když dám inside door tak napíše, že to nejde.

napište normálně E (aby šel na východ)

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.