Help for English

I'm trousers in ....

 

Zdravím, když jsem četla knihy v angličtině, párkrát jsem narazila na větu I'm trousers in… I'm trousers in French, Math. Pokud jsem to dobře pochopila má to význam, že jsem špatný v něčem? (francouzštině,ma­tice..) Setkali jste se s tím někde?? Já tedy trousers znám jenom jako kalhoty, tak mě to překvapuje.

Přesouvám do Help Fóra.

S výrazem “I'm trousers in …” jsem se já, dříve narozený Angličan, nikdy nesetkal ale dá se to pochopit tak, jak jste popsala. Bude to varianta podobného idiomu to be pants at sth:

pants adjective [not before noun] British English, spoken, informal: very bad

He’s pants”. The first time I heard this I thought it was hilarious. It is used to indicate that something is worthless garbage (or “rubbish”, as the Brits say). It can refer to a person, an action, a thing, or a place, so it can be “your argument is pants” or “my workplace is pants” or “I’m pants at maths”. (dailykos)

Google can't find any example (in this meaning) of “I'm trousers in”, so you can safely forget this expression. You'll never need it.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.