Help for English

Stagnácia v angličtine

Dobrý deň, chcela by som poprosiť o radu. Angličtinu sa učím už dosť dlhú dobu cca 7 rokov a som na úrovni asi B1. Mám však pocit,že už sa veľmi nezlepšujem a to napriek tomu že sa angličtine venujem každý deň – počúvam podcasty, pozerám filmy, precvičujem si speaking,reading, učím sa nové slovíčka,gramatika mi trocha robí problémy.Uvedomujem si,že je toho strašne veľa čo ešte neviem a preto sa učím no nepozorujem u seba žiaden pokrok,už asi rok.
Máte s tým niekto skúsenosť?Je takáto stagnácia normálna a čo robiť ako to zvládnuť?Dosť ma to demotivuje..
Poteší ma každý názor a rada.Ďakujem :-)

Doporučuji hlavně to nevzdat. A možná k sobě nebuďte tak kritická, opravdu neděláte žádné pokroky? Fakt to není v něčem lepší? Zkuste si sepsat, co už umíte, uvidíte, že toho není málo.
Ještě by možná stálo za to sjednat si v nějaké kvalitní jazykovce několik individuálních lekcí a v rámci procvičení nějakých problematických oblastí (u mě jsou to make/do a prepositions :? ) se s lektorem pobavit na téma učební strategie.

já jsem se rozhodla pro to složit nějakou zkoušku, která aspoň mně řekne jestli jsem se posunula. Příležitost komunikovat s cizinci moc nemám a seznamovat se přes web moc nevyhledávám, ale je to taky možnost jak otestovat nakolik kdo rozumí a umí.

Dobry vecer, rada bych Vas Miriamo také povzbudila.
Anglictinu se ucim teprve od jara, tak k tomu zatim muzu rict jen malo. Uz 11 let se ale ucim francouzstinu a ujistuji Vas, ze mam neustale pocit, ze toho mam jeste neuveritelne mnoho pred sebou a urcite se nemylim.
Myslim, ze jazyk se clovek uci cely zivot.Je to neco nadherne bohatého a nekonecného… I v pripade, ze se ucite jazyk zeme, ve které zijete…
Nemate chut si udelat napr. TOEIC ??? Mozna by Vas prekvapilo, jak na tom jste treba ohledne gramatiky.
Myslim, ze toho po sedmi letech studia umite vic, nez si sama myslite!!
Drzim Vam pesti.
:-) :-)

Ďakujem za všetky rady, určite to nevzdám :-D
Skúška je dobrý nápad,aj som nad tým už uvažovala tak možno si nejakú spravím, snáď ma niekam posunie.

vsem, co se muzou ucit anglictinu ve francouzstine:
je to super site,na kterém si vas zaeviduji, posilaji vam cviceni, korekce a vedou také vasi statistiku uspesnosti!!!

anglaisfacil.com :-D :-D :-D

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.