Help for English

You don't like when I'm with nobody else

Hlavu si lámu pár hodin, lidičky, jak byste přeložili větu:
“you don't like when I'm with nobody else”

Celá ta sloka (je to píseň A. Grande a Weeknda – Save your tears) mi připadá schválně nesmyslná. Díky.

Link (nevím zda je to tady povolené, sorka) www.youtube.com/watch?…

edit: ano, ať se dá lépe najít, já hlava dubová, díky! Pro upřesnění, proč se mi zdá sloka rozpačitá:

Sešli jsme se jednou pod měsícem Ryb, držela jsem si odstup, protože vím, že se ti nelíbí, když jsem s nikým jiným, já se neudržela, peklu tě vystavila.

Jejich spolupráce na videoklipu “Love Me Harder” (3. listopadu 2014 – znamení Ryby), nebyla nejspíš jedinkrát/jednou, ale dejme tomu, že to zmákli za jeden den. Měsíc namísto znamení může vyznít poeticky, ale i tak je to důvod k zamyšlení. “Protože vím” – jedinkrát se střetli a zná o něm důvěrné věci. 3. věta je právě můj dotaz a 4. věta “já se neudržela/nemohla si pomoct” po tomhle, co vím z praxe, následuje nejčastěji citové rozpoložení, zamilovala se, sesypala se,… a tady mu ze života udělala peklo. Proto mi 3. věta přijde jako: líbí se ti, když jsem s někým jiným.

edit: nebo, aby to bylo podobně zašmodrchané – nelíbí se ti, když nejsem s někým jiným…

Vlákno přejmenováno – příště prosím použijte název, který lépe vypovídá o dotazu. :)

Já bych to chápala, tak jak jste to napsal (Nelíbí se ti, když nejsem s někým jiným…:).....)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od evaoslik vložený před 3 lety

Já bych to chápala, tak jak jste to napsal (Nelíbí se ti, když nejsem s někým jiným…:).....)

Díky Evi za názor :) vyjádří se ještě někdo další, sím? Já už ve státech nejsem, a může to být něco “in”, podobně jak mluví afroamíci, kterým jsem ze začátku taky houby rozuměl.

edit: to asi vyznělo blbě, co? Tak jinak: Mnohokrát Vám, Evičko, děkuji za stejný Váš názor. A kdyby náhodou někdo věděl víc, vyjděte mi prosím také vstříc.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.