Prosím, je možné nechat se někde otestovat ze znalostí angličtiny? Nemyslím gramatický test, ten vypovídá pouze o tom, jak moc mám nadrcenou gramatiku. Chtěla jsem se otestovat v rámci EBD, ale jak to tak vypadá, tak zase nebude.
Prosím, je možné nechat se někde otestovat ze znalostí angličtiny? Nemyslím gramatický test, ten vypovídá pouze o tom, jak moc mám nadrcenou gramatiku. Chtěla jsem se otestovat v rámci EBD, ale jak to tak vypadá, tak zase nebude.
Jazykové školy, ve kterých lze skládat Cambridge zkoušky, nabízí
zpravidla kompletní mock testy.
Např. https://www.akcent.cz/…ek/mock_test
Samozřejmě části Reading + Use of English + Listening si můžete klidně otestovat sama doma.
Samozřejmě části Reading + Use of English + Listening si můžete klidně otestovat sama doma.
Jj, ráda bych, jenže bohužel nevím jak na to. Přečtu si knížku, podívám na seriál, pokecám s plyšovým medvídkem, ale pořád nevím, kam vlastně patřím. ?
Jj, ráda bych, jenže bohužel nevím jak na to. Přečtu si knížku, podívám na seriál, pokecám s plyšovým medvídkem, ale pořád nevím, kam vlastně patřím. ?
Měl jsem na mysli, že když si uděláte mock test sama doma (ty části,
které si může člověk sám opravit), budete mít ze tří pětin
představu, na jaké jste úrovni.
Na psaní a mluvení už samozřejmě potřebujete minimálně zkušeného
učitele.
Testy z minulých let se dají jednoduše sehnat.
Kdyžtak mi napište soukromou zprávu, rád poradím více a konkrétněji.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.