Help for English

Markovy reporty

 

Nechci zasahovat do Markova vlákna o tom, co je denně nového na HFE, ale chci ho ujistit, že tyto reporty považuju za zajímavé a denně je čtu. Jsem moc ráda, že to tu je, spousta práce je „neviditelná“, takže mě těší vidět do zákulisí a moct si udělat obrázek, co to vše obnáší.
Jinak bych si určitě ani nevšimla, že přibývají nová hesla do slovníku nebo obrázky k nim apod. Zkrátka nyní víc vnímám košatost HFE. Bezva vlákno! :-)

Přidávám se, je to super počtení. Díky za to Marku! :)

Jojo, tyhle stránky jsou fajn a díky Markovu vláknu je dobře vidět, co se děje v pozadí. My vidíme jen ty nové články, ale mravenčí práci, co za tím stojí, už ne.

Je to první co čtu,když otevřu HFE.

Přidávám se k ostatním. Také si vždy ráda přečtu, co se děje na HFE.

Přidávám se, každý den čtu, co je nového. Přijde mi to mnohem lepší, než vydávat nový článek.

Díky moc za feedback! Určitě budu pokračovat… začínám dnes pátou stránku. :-)

Opět reakce na to, co píše Marek: Napsala jsem si už před několika týdny Ježíškovi o WM a ST. Takže doufám, že vám nějaké „kusy“ ze skladu ubyly. :-) A pokud ještě ne, tak mě mrzí ta 20% sleva. Doufala jsem, že vás podpoříme víc. 8-)

HanaRT: Teď nevím, jak to myslíte, to s tím, že Vás mrzí ta sleva.

Aha, dívám se, že moje slova mohla vyznít víceznačně. Stává se mi to často.:-) Prostě jsem jen chtěla, abychom zaplatili plnou částku a tím vás podpořili víc (než se slevou).

Vedu s Markem tajnou soutěž (o které ani on neví :-D ). A sice jestli stačí doplňovat slovíčka rychleji, než já se ta doplněná učit… :-D
Při každé aktualizaci WM musím konstatovat, že vítězí na celé čáře… :-( :-D

A ten nový mikrofon je super, předtím byly ty nahrávky někdy slabší a někdy zase přemodulované… :-)

:-) Doufám, že vyhraju. Co je hlavní cena? :-D

Předtím jsem nahrával na obyč. headsetu… uznávám, nic moc. NOvý mikrofon stál asi šest tisíc a nahrává moc pěkně… nahrává ale i věci, co nechci, jako např. topení, větrák počítače apod. Ale s tím se dá pracovat. Díky HFE se ale naučím spoustu věcí, jako např. pracovat s Photoshopem, se zvukovými soubory apod… Prostě HFE mě hodně obohacuje.

Jak vždycky Marku říkáš, výhra je dobrý pocit :)

to Marek: Jak jsi psal: učím na uni až do večera ........to mě zabralo hodně mozkové kapacity než mě to došlo :-D, pořád jsem si říkala, kde to můžeš ještě učit. To je soukromé slovíčko nebo se tak dnes označuje univerzita? (chtěla jsem napsat zkráceně VŠ nebo vejška ale určitě bych si zase od někoho vykoledovala, že tím ponižuju univerzitní vzdělání). :-)

Aha, já myslel, že UNI se už tak používá… my to u nás doma používáme furt, jedeme na uni, vrátil jsem se z uni apod. :-)

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.