Help for English

FCE zkouška-prosím o pomoc

Zdravím,

připravuji se na zkoušku FCE a jako učební materiál jsem si na internetu volně stáhla vzorové testy z minulých let v pdf formátu a jsou super, jen bohužel k tomu nemohu najít audio/CD,které potřebuji abych si mohla natrénovat poslechy. Nevíte prosím kde to stáhnout,nebo případně kde to koupit? Učebnice se jmenuje FCE Practice Test with key (Eight complete practice tests ), autor Karen Dyer Dawe Harwood

Na uložtu nějaké jsou, ale není zrovna jasné, jestli to je přesně to, co máte vy.....
nevím, jestli je reálné tam najít audio i s textem, který k tomu patří, ale spíš bych řekla, že snad ano, už jsem to více nezkoumala.......

Díval jsem se jen letmo, ale zdá se, že tato publikace se u nás nikdy neprodávala. Navíc je z roku 2012, takže poměrně staršího data, a je jistě dobré vědět, že v roce 2015 došlo ke změnám zkoušek (navíc se už nejmenuje FCE ale Cambridge First), více v našem článku zde:

FCE a CAE od ledna 2015

Ne, že by to bylo zásadní, připravovat se určitě můžete i ze starších učebnic.

Na trhu je celá řada podobných učebnic. My jsme například recenzovali tuto (FCE / CAE Practice Tests Plus (New Edition)] ale je taky staršího data.

Novější knihu s aktuálními testy máte například zde:

http://englishbooks.cz/…e-tests.html?…

Odkaz na příspěvek Příspěvek od wendynka vložený před 2 lety

Zdravím,

připravuji se na zkoušku FCE a jako učební materiál jsem si na internetu volně stáhla vzorové testy z minulých let v pdf formátu a jsou super, jen bohužel k tomu nemohu najít audio/CD,které potřebuji abych si mohla natrénovat poslechy. Nevíte prosím kde to stáhnout,nebo případně kde to koupit? Učebnice se jmenuje FCE Practice Test with key (Eight complete practice tests ), autor Karen Dyer Dawe Harwood

Máte soukromou zprávu. 🙂

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Roman Svozílek vložený před 2 lety

Díval jsem se jen letmo, ale zdá se, že tato publikace se u nás nikdy neprodávala. Navíc je z roku 2012, takže poměrně staršího data, a je jistě dobré vědět, že v roce 2015 došlo ke změnám zkoušek (navíc se už nejmenuje FCE ale Cambridge First), více v našem článku zde:

FCE a CAE od ledna 2015

Ne, že by to bylo zásadní, připravovat se určitě můžete i ze starších učebnic.

Na trhu je celá řada podobných učebnic. My jsme například recenzovali tuto (FCE / CAE Practice Tests Plus (New Edition)] ale je taky staršího data.

Novější knihu s aktuálními testy máte například zde:

http://englishbooks.cz/…e-tests.html?…

Romane,dekuju za pomoc s hledanim..taky mi přijde,že se u nás sehnat nedá a me se dokonce nepodarilo ani najít rok vydani u této.Nasla jsem ale poslechy a následně k tomu učebnici,kterou zvazuji ze bych si koupila,ale je take starsiho data. FCE Listening and Speaking Skills- Revised by James Milton and Virginia Evans (Book 2) Nevim,zda se u této zkousky menily testy jako takove,nebo jen nazev.

Měnily se trochu i testy, viz článek od Franty, na který odkazuju.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od evaoslik vložený před 2 lety

Na uložtu nějaké jsou, ale není zrovna jasné, jestli to je přesně to, co máte vy.....
nevím, jestli je reálné tam najít audio i s textem, který k tomu patří, ale spíš bych řekla, že snad ano, už jsem to více nezkoumala.......

Na ulozto jsem si nasla nějaké poslechy a ted k nim dohledavam učebnici:D ta tam ale není,asi by se dala koupit:-) Kazdopadne dekuji za pomoc i vam.

Měnily se trochu i testy, viz článek od Franty, na který odkazuju.

Jedine co mi nefunguje je ten odkaz,kde bych si případně mohla zakoupit tu knihu,co jste doporucoval s 10%slevou FCE/CAE Practice test plus

No ona je to už stará recenze, a teď dokonce koukám, že tu knihu vůbec neprodávají. Mají jen ty novější verze.

Nicméně EnglishBooks je náš partnerský knižní eshop vlastně od počátku existence našeho webu (2006) a místo původní slevy 10 % pak zavedli dokonce 15 %, ale ta je přístupná u nich běžně na webu u všech produktů.

Ovšem řady učebnice Practice Tests od vydavatele Pearson (kde kromě testu samotného máte hodně užitečných informací kolem) dosti podražily, takže nyní je jedna kolem tisícovky.

No ona je to už stará recenze, a teď dokonce koukám, že tu knihu vůbec neprodávají. Mají jen ty novější verze.

Nicméně EnglishBooks je náš partnerský knižní eshop vlastně od počátku existence našeho webu (2006) a místo původní slevy 10 % pak zavedli dokonce 15 %, ale ta je přístupná u nich běžně na webu u všech produktů.

Ovšem řady učebnice Practice Tests od vydavatele Pearson (kde kromě testu samotného máte hodně užitečných informací kolem) dosti podražily, takže nyní je jedna kolem tisícovky.

Asi objednám tu novejsi B2 First 4 jak jste zminoval v odkazu,není draha,stoji kolem 600kc

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.