Má tu někdo zkušenost, se skupinou lidí scházících se pro praxi konverzace v angličtině? Jsem na úrovni B2 a nemám s kým konverzovat, abych si rozvinul a upevnil speaking. Zapomínám to co se naučím. (absence praxe) Uvažuji proto, že bych si u nás (menší město) dal inzerát, že hledám pár lidí pro vytvoření skupiny, kde by jsme se mohli občas scházet a mluvit spolu v angličtině, atd.
Má tu někdo s tímto zkušenost? Jestli by byl ochotný poradit zkušenosti jak na to, čemu se vyhnout atd. ?
Jsem si vědom, že konverzace lidí studujícíh jazyk, mezi sebou, není určitě real English jako od nativa. Ovšem je to potřebné k plynulosti a rychlosti vyjadřování, kterou se člověk nenaučí jinak než praxí. A já těch možností jinak moc nemám. Pokud by jste chtěli navrhovat kurz – dřív jsem do něj chodil. Zklamání. (Navíc jedna hodina za týden, která je navíc napěchovaná, nedává prostor k tomu co chci.) Sejít se jednou za týden nebo dva týdny na více hodin konverzovat, zlepšovat se, vychytávat nedostatky… o to mám zájem.