Help for English

Markovy reporty

 

Já to slyšim (čtu) prvně :-) . Ale možná je to tím, že my jsme ještě chodili na „vejšku“, to byla uni jen Karlova a pak když se všechny VŠ předělaly na UNI tak mě přišlo divné najednou říkat, že chodim na univerzitu, když je to stále stejná škola. :-)

Markova vlákna? O něco přicházím? Můžete mě, prosím, někdo odkázat na stránku, kde bych si taky mohla počíst? Moc díky!!!

Škoda, že se nezobrazují časy příspěvků. Zajímalo by mě, v kolik že hodin si to Marek šel zaběhat. Měla jsem za to, že jeho reporty se tu objevují až někdy kolem půlnoci. Tak to už je skoro dangerous si jít zaběhat. :-D

Já běhám doma na trenažeru a koukám u toho na seriály. :-D

Aha, bravo! To mě nenapadlo. :-D

No vida a ja kdyz jsem kdysi doma jezdila na rotopedu a cetla si u toho tak se me vsichni smali :-), skvely napad, asi zase vytahnu rotoped, potrebuju to jak sul :-D .

ona je to jinak strrrrašná nuda, nevydržel bych ani pět minut. Ale se seriálem těch 45 minut dám, u filmu i hodinu a půl.

já vim, mě ten rotoped taky přišel jinak jako děsná ztráta času :-) ale televizi jsme tenkrát neměli, tak jsem si na řidítka položila knihu a šlapala, šlapala a šlapala

To třídění nevhodných komentářů děláte zřejmě bezvadně. Nejsem sice velký čtenář komentářů, ale občas si něco počtu a na nic nevhodného jsem nenarazila. Díky, že tím udržujete velmi příjemné prostředí HFE (snad to neodskáče váš žlučník 8-) ).

Jak se vám ostatním líbí nový nový systém bublinkových nápověd? Mě osobně se nelíbí, že tam nápověda zůstane ještě potom, co „odjedu“ s kurzorem pryč s bublinky; překáží mi to, když se chci podívat na do další bublinky(i přesto, že je to jenom chvilička).

EDIT: už jsem přišel na to, co mi vadí… není to ten „fade out“ efekt, ale to, že nápověda zůstane i při přejetí kurzoru do toho okýnka nápovědy… tedy když jedu na další bublinku přes tu nápovědu, tak se nápověda nezruší.

Mně se to líbí, vypadá to moc dobře…:-)

Díky. Za chvíli vyjde o nových bublinkách článek. Určitě napište názory a připomínky tam.

To Marek: tak jak si občas čtu ty vaše zprávy o tom co se dělo na HFE, tak mně napadá, jestli do těch plánovaných změn nechcete zařadit i možnost aby si každý na svém profilu psal: co jsem dneska udělal pro svoji angličtinu :-) Myslím to jako ftíp, ale je inspirativní to vaše nasazení. Přeji hezké vánoce.

profily budeme celé předělávat, teď jsou jakoby vykradené z nějaké klasické sociální sítě, nové budou hlavně o angličtině.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.