Přišel mi od vás mail, kde lze stáhnout eknihy. Pokusila jsem se to stáhnout do mobilu, ale nepodařilo se mi to. Asi to jde jen do počítače.
Přišel mi od vás mail, kde lze stáhnout eknihy. Pokusila jsem se to stáhnout do mobilu, ale nepodařilo se mi to. Asi to jde jen do počítače.
Mě ten soubor přišel už loni, ale teď ho už nemám k dispozici. Šel mi stáhnou ve Firefoxu v přímo v telefonu s Androidem. Nevím jistě v jakém formátu byl, pravděpodobně PDF, ten se dá otevřít ve správci souborů přes aplikaci Disk nebo používám aplikaci Foxit PDF. Snad někdo bude vědět více.
V mailu je odkaz přímo na soubor PDF uložený na našem serveru. Při kliknutí na odkaz by mělo automaticky začít stahování. Co se stane, když na odkaz kliknete? Zobrazí se něco? Pokud se PDF místo stažení otevře v prohlížeči, tak by mělo být možné ho uložit také.
V mailu je odkaz přímo na soubor PDF uložený na našem serveru. Při kliknutí na odkaz by mělo automaticky začít stahování. Co se stane, když na odkaz kliknete? Zobrazí se něco? Pokud se PDF místo stažení otevře v prohlížeči, tak by mělo být možné ho uložit také.
Objeví se tři modré malé šipky. Ale určitě to budu mít doma stažené z loňska, pokud se jedná o ten samý soubor. Teď jsem na dovolené a můžu stahovat pouze do mobilu.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.