Konverzace Aj.

Dobrý večer,

nenašel by se někdo, kdo by si chtěl občas psát v angličtině? Mám úroveň B1.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Terka vložený před 3 lety

Dobrý večer,

Ahoj, také hledám někoho na anglickou konverzaci úrovně přibližně B1. Jen já bych potřebovala spíš mluvit, i když se psaním mám vlastně také problém. Co zkusit někdy Skype? Martina

Ahoj, hledám někoho na dopisování/mluvení v angličtině. Zkouším tuto formu poprvé a tak trochu bojuji s trémou 😁 …

Hi, the best way of developing language is to use it. So you might write all just in English here. If I made any mistake you could correct it in English. I would be really grateful. 🙂

Ahoj, hledám někoho kdo by si byl ochotný dopisovat si ze začátečníkem (Aj se učím už sedm let ve škole, stále jsem ale na úrovni cca A1-A2). Začínám aktivně studovat Aj, protože v budoucnu chci studovat v USA. Tak potřebuji zlepšit konverzaci. Našel by se někdo?

Díky moc.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od klarkaaa2580 vložený před 2 lety

Ahoj, hledám někoho kdo by si byl ochotný dopisovat si ze začátečníkem (Aj se učím už sedm let ve škole, stále jsem ale na úrovni cca A1-A2). Začínám aktivně studovat Aj, protože v budoucnu chci studovat v USA. Tak potřebuji zlepšit konverzaci. Našel by se někdo?

Díky moc.

Pokud by se Vám nikdo neozval, tak např. na Facebooku existuje několik skupin, kde určitě najdete „penfriend“. 🙂
Píšu ještě soukromou zprávu – najdete ji vlevo nahoře v panelu Uživatel.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od klarkaaa2580 vložený před 2 lety

Díky moc.

Ahoj, angličtinu se učím taky dlouho, bohužel nemohu najít nikoho s kým bych si konverzaci taky zlepšila, co tak si psát spolu?

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Terka vložený před 3 lety

Dobrý večer,

Ahoj..nemám problém.Muzem si psát

Zdravím, měl bych zájem s někým mluvit anglicky přes Skype 3× týdně po hodince. 6 let jsem nemluvil anglicky a potřeboval bych se rozmluvit, kdo by měl zájem můžete mi napsat vzkaz a domluvíme se. Děkuji Tomáš

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Franta K. Barták vložený před 2 lety

Pokud by se Vám nikdo neozval, tak např. na Facebooku existuje několik skupin, kde určitě najdete „penfriend“. 🙂
Píšu ještě soukromou zprávu – najdete ji vlevo nahoře v panelu Uživatel.

Dobrý večer. MOhu poprosit také o tip na skupiny na fb? Díky

Odkaz na příspěvek Příspěvek od mikrilaa70 vložený před rokem

Dobrý večer. MOhu poprosit také o tip na skupiny na fb? Díky

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.