Help for English

Odpověď na soukromou zprávu

Dobrý den,
Nedaří se mi odeslat odpověď na soukromou zprávu. Zkoušel jsem různé prohlížeče i opětovné přihlášení, ale nic z toho nepomohlo.

Upřesňuji problém. Odpověď odeslat jde, ale nelze přidat odkazy (linky) na jiné stránky, a to ani samostatně po úpravě. Zpráva se mi odeslala až když jsem odkazy odstranil.

Dobrý den, Josefe, ano, nedávno jsme omezili vkládání odkazů do komentářů a do soukromých zpráv. Měli jsme množící se případy spamových zpráv často s velmi nevhodnou tematikou. Jako rychlé řešení jsme zvolili úplný zákaz linků ve zprávách. problematice se budeme v budoucnosti ještě věnovat. Plánujeme mít systém ověřených uživatelů, kteří budou moci odkazy dál vkládat. Děkujeme za pochopení.

Děkuji Vám moc za vysvětlení.

Dobrý den,

ráda bych se učila i jiné jazyky (španělštinu a ruštinu), neexistuje něco podobného Mein Deutsch nebo Help for English? Děkuji.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Steblova vložený před 3 měsíci

Dobrý den,

ráda bych se učila i jiné jazyky (španělštinu a ruštinu), neexistuje něco podobného Mein Deutsch nebo Help for English? Děkuji.

Pro španělštinu můžete využít web zde: 🙂
https://www.spanelstina-zdarma.cz/

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Steblova vložený před 3 měsíci

Dobrý den,

Jen příště poprosím, abyste kvůli přehlednosti založila pro nový dotaz nové vlákno (v každé kategorii nahoře stačí kliknout na „Založit nové vlákno“).
Děkujeme!

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Franta K. Barták vložený před 3 měsíci

Pro španělštinu můžete využít web zde: 🙂
https://www.spanelstina-zdarma.cz/

Aha, trochu jsem to pochopila, to víte, jsem „dříve narozená“ a téma virtuální svět je pro mne tabu, já se raději modlím za oběti záplav než na ně myslím ve jménu demokracie:--).

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.