Help for English

Sekce oblíbené - věty

Dobrý den, měl bych dotaz ohledně sekce oblíbené v englishme. Tuto sekci používám velmi často, když se mi v článku nebo v obecně v nějaké větě líbí nějaké slovíčko, tak si ho označím jako oblíbené a následně z těchto slovíček vytvořím svůj okruh.

A můj dotaz zní, zda je možné si podobným způsobem ukládat celé věty? V sekci oblíbené vidím položku slovíčka a vedle toho věty, ale nepřišel jsem na to, jak si uložíme celé věty? Lze to nějak? Děkuji 🙂

Dobrý den,

celé věty do srdíčkové sekce „oblíbené“ lze vkládat z různých cvičení. Po vyhodnocení každé otázky se vám za větou zobrazí žárovka s překladem, nahrávky (pokud jsou k dispozici) a srdíčko. Po kliknutí na něj se dostane do sekce „oblíbené“ do položky „věty“. V této sekci lze s větami dále pracovat.

Zatím však není možné ukládat si úplně všechny věty z apky, tedy hlavně ty z článků, ale i to časem plánujeme.

Dobrý den,

Děkuji za odpověď 🙂

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.