Help for English

nutně potřebuji pomoc :-( vubec my to nejde

1. Státní maturita zatím NENÍ a kdo ví, jestli vůbec bude, tedy asi bude, ale spíš KDY BUDE.
    1. MAturita se nedělá ‚někdy ve druháku‘, ale na závěr studia (na středních školách tedy ve čtvrtém ročníku)
    2. Když nic neumíte, sežeňte si doučování
    3. Pokud píšete ‚vůbec MY to nejde‘ nebo ‚dětcka‘ nebo ‚jsme dostaLY učitelku‘, ‚slybovaný‘… tak bych se být Vámi asi hodně bál i maturity z češtiny.

:-( tak furt nechápu proč potom máme mýt maturitu ve druhaku tady to asi nemá cenu nikdo my konkretně asi neporadí a ani neuvěří…

a ještě něco když se mrknete sem tak hned třetí tabulka Výsledky maturitních zkoušek… tak je tam třída 2. NE což je druhý ročník sice je to rok 2006 / 2007 ale to je celkem jedno ale asi stejně nevěříte a konkretně neporadíte čím začít a jak takže nic.

a ještě něco když se mrknete sem tak hned třetí tabulka Výsledky maturitních zkoušek… tak je tam třída 2. NE což je druhý ročník sice je to rok 2006 / 2007 ale to je celkem jedno ale asi stejně nevěříte a konkretně neporadíte čím začít a jak takže nic.

http://www.sse-najizdarne.cz/…Vyr6-7/e.htm jo tady je ta adresa zapoměl jsem to tu dát a sorry že je to tu dvakrát to byl omyl jen jsem klikl na aktualizovat a už to tu je podruhé tak sorry.

aha, ty mluvíš o dvouletém nástavbovém studiu, tak to tě maturita čeká, ale snad ne státní ta ještě nebyla schválena

sakra studuji čtyřletý obor s maturitou a ve druhaku je státní maturita z jazyku a potom až ve čtvrťáku je maturita jako taková z toho oboru prostě. Pochopí to už někdo a poradí teda jak začít s čím a jak se to učit.

ve druháku střední školy nemůže být státní maturita ani žádná jiná. Státní maturita neexistuje, zatím. Spíš by ses měl pořádně zeptat, co to v tom druháku ve skutečnosti děláte – maturita to rozhodně není.

U nástavbového studia ano, tam se maturita dělá třeba ve druháku, ale rozhodně ne ‚někdy‘ ve druháku.

Jirko, přestaň se furt dokola ptát na to samé. NIkdo ti nemůže poradit v několika řádcích, co se máš naučit první a co potom. Radu jsi už dostal několikrát – sežeň si doučování. Můžem ti poradit s konkrétními věcmi, ale pokud čekáš, že tě to tady na fóru někdo naučí, tak se asi načekáš.

sakra dělám statní maturitu ve druháku už jsem to ve škole slyšel asi 100krát… A nečekam že mě tady někdo něco naučí ale potřebuji vědět s čím začít jestli se slovíčkama nebo co ale hlavně jak se mam učit i vyslovnost i to jak se to píše to mě hlavně zajímá a jestli maturita probíha písemně nebo ústně ať vím na co se mám zaměřit.

Nikdo ti tu neřekne bližší informace o něčem, co neexistuje. Sorry. Tahle diskuse dál nemá smysl. Zjisti si o tom nějaké oficiální informace, co to je, jak se to jmenuje, z čeho se to zkládá a jaké jsou požadavky.

Nemyslíš, že jako středoškolský učitel bych věděl něco o ‚státní maturitě ve druháku‘? :-D

proč to nikdo nemuže pochopit normálně se to jmenuje státní maturita proč o tom pořád češtinářka asi tak mele a máme číst plno knížek asi na tu maturitu. To fakt asi tady nemá smysl prostě se na to vykašlu to stejně nemá už smysl a už nic stejně nestihnu a udělat to už nemužu to už nemá cenu.

A nemyslím že by jsi to nevěděl ale my ji fakt děláme nevím jak to mám dokázat prostě se my to budeme dělat a ja to neudělám no prostě to nemá cenu.

Možná to jen špatně chápete… asi říkají, že druháci už budou dělat státní maturitu, tedy samozřejmě až budou ve čtvrťáku. Do je samozřejmě jen přepoklad, protože tahle věc (státní maturita) se neustále posunuje a oddaluje.

Takže spíš radím pořádně poslouchat, co říkají. :-)

ja poslouchám co říkaji mame ji dělat ve druhaku . Ale to je stejně jedno to už ani nemá cenu a ani se to nedá stihnout se to naučit takže je to jedno prostě ji neudělám…

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.