Help for English

soutěže o H4E

při seriálové soutěži mně zaujaly otázky o tom co, kde,kdy a jak je na H4E. Sice jsem nenašla vše úplně tak jak mělo být odpovězeno, ale přesto, nebo právě proto, by určitě i pro jiné uživatele bylo dobré občas zařazovat soutěž zaměřenou na obsah těchto stránek.

Jen tak pro zajímavost, proč děláš zkratku ve zkratce :-D?

Není přece jen lepší a jednodušší napsat HFE než H4E?

Sry, musel sem si rýpnout

:-D :-*

už jsem si zvykla, že máš potřebu rýpnout. Kdybys věděl, co jsem dneska prožila, tak bys možná byl i rád, že jsem něco napsala. Ale jinak zdravím a přeji hezký večer

Už jsme jich pár měli, a určitě ještě budou.

asi „for=4“ mám zažité z SMS. Nevěděla jsem že je to zkratka ve zkratce :-)

nebo lépe řečeno: o tom, že existuje zkratka ve zkratce slyším prvně :-)

Píšete SMS anglicky jo? No zkratka ve zkratce je podle mě když nahradím Písmeno číslem. :-D resp. když zkracuju něco co už zkrácený je :D

SMS anglicky píšu tak asi proto jsem si tento anglický název automaticky spojila se „štyrkou“, jsem na sebe pyšná – první náznak, že myslím anglicky :-D

:D Máte mě anglicky poslat do prd.. to by byl teprve náznak :D

tak pokročilá ještě nejsem, snad příště :-) Navíc, tam kam jste psal, posílám jen ty nechápavé, což vy rozhodně nejste :-)

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.