Help for English

fce

 

Zdravim, nevíte, kde najdu termíny FCE pro rok 2011? děkuji

http://www.britishcouncil.org/…stration.htm

Rozklikněte EXAMINATION DATES 2011

Oká, děkuji… a jestliže bych úspěšně složil zkoušku 12.3.2011, dostane se mi do ruky certifikát do konce května?

popřípadě jestli se nedá za nějaký poplatek vystavení certifikátu urychlit

co si tak pamatuju tak cirka mesic a pul trva opraveni a zverejneni vysledku a cirka stejna doba nez certifikat dojde, chlapci si s tim davaji poradne na cas, ale asi se tomu nejde moc divit, kdyz tam dycky z celyho sveta prifrci fura papiru k opravovani..

a ani za poplatek to imho urychlit nejde :-)

Poplatek jsem samozřejmě nemyslel ve stylu úplatku, ale např. jako u vystavení řidičáku to lze za, teď nevím kolik přesně, korun urychlit… a čistě teoreticky si lze pro ten certifikát dojet do Londýna (nebo kde je ta centrála) a tam si ho vyzvednout a zkrátit tak dobu čekání o mesíc a půl? ;)

To seš tak netrpělivej, že bys pro to jel až do UK jo?:D

no, pokud by meli mit vsechny pravidla tak striktni, jako napr. to, ze ti nadavaji i za to, kdyz si s sebou prineses na piti kolu a ne still plain water, jak to maji v nejakych pravidlech, tak s nima asi v nicem nepohnes, ve smyslu urychleni toho jejich evaluacniho procesu :-)

Nene, nejde o netrpělivost, ale o to, že do 8.6.2011 musí být úředně ověřená kopie z mez. zkoušky na PF UK… :) a dávaj za to +10 bodů u přijímaček… takže když bych viděl, že mě tam těhlech 10 bodů dostane a měl bych certifikát v Londýně, tak bych byl klidně schopnej tam pro něj zaletět – pokud by to bylo možný, že by mi ho vydali… Myslíte si, že je to nereálné?:)

Mrkni na termíny City and Guilts, třeba bys stihl tohle:D

Teď čtu, že jsou certifikáty k dostání do 8 týdnů od vykonání zkoušky… :) Jinak se to od FCE moc co se obsahu týče neliší, ne?

nene, jen vetsina poslechu je jen 1×, ale zase je jednodušší o něco, ale místo komise mluvíš do diktafonu u ústních. jinak si to najdi na netu, nebo tady možná..

Ahoj, budete teď někdo dělat FCE v Brně? Já jo a hned začínám speakingem, kterej mně nejde. Mám docela nervy… Ale snad to zvládnu :-D .

Ja FCE v Brně tak v červnu. Hodně štěstí, nic to není neboj :)

máte někdo zkušenost s těmito stránkami? http://en.first-certificate.com/index.php

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.