Sice to je totální nesmysl, ale brát vám to už nebudu, když si na tom tolik zakládáte.
Sice to je totální nesmysl, ale brát vám to už nebudu, když si na tom tolik zakládáte.
není to nesmysl ale je to jedno taky vám to brát nebudu a stejně už asi nemá cenu se to učit protože za ty necele dva roky se to nedá stihnout takže se na to mužu asi vykašlat prostě už to neudělám co jineho my zbyvá.
Ve všeobecně vzdělávacích předmětech je důraz kladen na výuku jazyků.
Možná i proto se dělá ta státní maturita nešel jsem to na strankach školy.
… a můžeš nám ty oficiální stránky tvojí školy napsat?
prostě se vykašlete na tu maturitu to už je jedno. Myslíte že by se dalo stihnout se to naučit za necele dva roky tak ten rok a půl.
„a stejně už asi nemá cenu se to učit protože za ty necele dva roky se to nedá stihnout takže se na to mužu asi vykašlat prostě už to neudělám co jineho my zbyvá“ – tohle jsme tu od tebe slyšeli už asi třikrát. Asi ŤY už nic jiného fakt nezbývá… Možná byla chyba hlásit se na střední školu…
Ale ještě bych fakt rád viděl ty stránky vaší školy. Tam, kde se píše o státní maturitě ve druháku.
na tych strankach co jsem se tak díval tak tam nic o tom pořádně není ale oni nám to říkají ale nevím proč to tady už řešíte. Mě by zajímalo jestli by se to dalo stihnout naučit za ty nějake necele dva roky.
řešíme to proto, že tady tvrdíš naprostý nesmysl…
A jestli by se to dalo za dva roky naučit, tak ti jednoduše řeknu: s tvým přístupem ne.
Tuto diskusi nemá cenu dále rozvíjet.
jak s mojím přístupem ja jsem se normálně zeptal.
Za dva roky můžeš udělat fůru práce, ale musíš začít s učením hned a hlavně hodně intenzivně. Když se budeš učit s někým několikrát týdně, sám pak intenzivně každý den a o sobotách a nedělích nemluvě, tak musíš za dva roky udělat notný pokrok. Ale musíš hlavně chtít.
Taky by mě zajímaly stránky vaší školy, třeba jsi jen špatně rozuměl…
meow: Aha díky nevím sice co u tebe znamená jako hodně protože zase nemám tolik času musím se totiž učit i na jiné předměty a tak a taky bych chtěl mýt čas aspoň 2 hodiny na svoje věci takže nevím jak asi jsi myslel moc.
Tak nám fakt pro zajímavost pošli ten odkaz na stránky vaší školy. Jestli tedy vůbec nějaké existují.
A jak jsem to myslel s tím přístupem: přesně tak, jak píšeš – ze všeho to tu vypadá, že do učení nehodláš vůbec nic investovat – ani peníze, ani čas. Máš rok a něco, abyses připravil na tu vaši fiktivní státní maturitu, a ty tu říkáš, že už to stejně nestihneš a tak se na to můžeš vykašlat. Pak je jasné, že se nic nenaučíš.
Ne ale tak snad se to dá stihnout? Asi nedá. A právě proto jsem psal že se na to vykašlu. A to s tím časem taky ani zas až tak moc není pravda jen bych se rád aspoň chvílku dostal k pc grafice a programování teď v zimě a v létě hrají footbag tak každy den dvě hodiny.
No jo, ale jestliže jsi v časovém presu, musí jít zkrátka některé zábavy stranou. S tím nic nenaděláš.
jako stranou jo ale aspoň footbag tak hodinu za dva dny prostě musím hrat protože nehrat dva roky to bych všechno zapoměl. A ke grafice bych se aspoń na pár minut (tak pul hodiny večer) bych se taky chtěl mrknout ale zase bych mohl pc spojit s angličtinou jdu se mrknout na nějaky dobry soft (nemáte nějake tipy klidně i na placený)
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.