Help for English

nutně potřebuji pomoc :-( vubec my to nejde

:?:

co jsi tím otazníkem jako chtěl říct?

Co ten odkaz na ty stránky školy, bude???

na těch stránkach nic napsané není projel jsem to celé ale učitele to říkají. A mužete radši poradit nějake věci co si pořídit jako učebnice programy atd..

Ještě před chvilkou jsi říkal, že jsi to četl na stránkách… a teď říkáš, že tam nic není… No nic, nebudu tu už ztrácet čas…

… jako to, že jsi jako stržená deska a že je zbytečné ti cokoliv radit, protože budeš pořád stejně dokola omílat, že to nemá cenu. Howgh

co jsem četl na strankach na strankach jsem četl jen to co jsem tady dal a to je všechno. Tady my asi nikdo neporadí co bych si tak mohl pořídit co by my pomohlo že?

a není to náhodou maturita nanečisto ? tu jsme mi taky dělali o něco dříve. ještě se zeptej ve škole zda to není ono.

Maturita nanečisto se samozřejmě dělá taky ve čtvrtém ročníku. Ve druhém by neměla vůbec žádný užitek. Letos navíc ani maturita nanečisto není.

takže je to státní maturita dneska učitelka dokonce říkala že kdo neumí matiku tak nemá šanci udělat státní maturito a to i tu z češtiny atd.

Ano, ve čtvrťáku pravděpodobně budete dělat státní maturitu.

ale ona je ve druháku ale tak už to prostě neřešte a i kdyby nebyla ve druhaku tak se tu angličtinu stejně naučit musím…mám dotaz co si myslíte o takové knížce nevím myslím že se to jmenovalo nějak jako kniha pro samouky nebo tak…to se jako nějak naučím pomocí té knihy nebo jak a měl bych si ji pořídit?

Když budete maturovat už ve druháku, tak co potom budete dělat na střední další dva roky? A to vlastně potom budete moct jít na VŠ o dva roky dřív, že? :-D

Na jakou prosimvás chodíte školu? :-)

:-D

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.