Help for English

FCE

Dobrý den,
včera jsem absolvovala FCE a váhala jsem nad některými úlohami.Mohl byste mi,prosím ,poradit?Ve čtvrté části Use of English ,tedy vyhledávání nadbytečných slov,se objevila věta : „…but now it has become a part of the city, as surrounded by housing developments,shops and…“ Zajímalo by mě,zda je tam „as“ nepatřičné.
Dál bych se chtěla zeptat,zda je možno přetransformovat větu : " John was first in the queue when the ticket office opened." jako „John was standing right at the front of the queue when the ticket office…“ nebo je jediná správná možnost „John was standing in front of the queue when…“
„I don´feel like going out tonight.“ by se nejlépe přetransformovalo se zadaným slovíčkem „mood“ jako „I´m not in THE(?) mood to…“?
Moc díky za odpověď:)!

1. Ano AS je tam nadbytečné
    1. Správně je AT THE FRONT OF THE QUEUE (in front of by znamenalo, že stál před frontou
    2. ano, not IN THE MOOD to

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.