Help for English

učitelé -zájezd do Anglie

Jste malá školní skupinka (nebo i jednotlivcí) a chce jet na pobytovo-výukový zájezd do Anglie, ale nenaplníte bus? Ozvěte se a přidejte se k nám. Potřebujeme cca 10 dětí i dospělých.
8 dní 27.5.2011 Stratford-Oxford + okolí. Další info pošlu e-mailem. Neváhejte. Je to fakt super!!!! :-D

To fak nikdo nechce jet do Anglie. :-( Neuvěřitelné :o

Co by jsme tam dělali… ani se tam nedomluvíme… :-D :-D :-D

Money, money, money :D

to melychar: tak proč fungujete tady na těch stránkách, když máte problémy domluvit se na úrovni ZŠ? :o Co bychom tam dělali? Poznávali zemi, jejíž jazyk se učíte (pokud se ho učíte).
to Filip: není to tak drahé, v porovnání s obsahem zájezdu.

HFE se nezabývá ničím jiným než výukou angličtiny a tak všichni zde by všemi deseti sáhli po možnosti být v eng prostředí… a tak jsem ani nepředpokládal, že to někdo vezme jinak než jako vtip… :-D :-D :-D

Tak to se omlouvám, nějak mě to nedošlo :-D

Já se přidám! Kdo mě bude následovat? Mají skvělý program i s výukou angličtiny.

Já si tam radši zajedu na letní prázdniny, výdělám si peníze a angličtinu si zdokonalím Xkrát tolik =) Ale do Oxfordu bych se podíval :-)

to Filip: myslím, že si to s tou prací „a vyděláním peněz“ představujete dost naivně jednoduše. Ono už to tam dávno není s prací tak jednoduché a z cizinců na práci už vůbec nejsou nadšení. Naše různé agentury slibují lecos, ale realita je obvykle dost „tvrdá“. A pozor! Na účel cesty- „zajet si tam a vydělat si“ jsou emigrační úředníci v Doveru velmi alergičtí. Tak snad vám to vyjde. :-)

Nejedu přes agenturu. Nikdy bych nejel, v tomhle máte pravdu, je to des ! Kdyby to vyšlo , bylo by to přes známou, co tam byla loni a nemohla si to vynachválit..

Tak to jo, když už je to ověřené. Jinak je to fakt risk. Tak držím palce, ať to vyjde. :-D

Poslední „levný“ zájezd. V UK se zvedá jejich DPH o 20% !!! Takže zájezdy se budou určitě zdražovat také. :-( Využijte nabídky a pojeďte s námi. Máme poslední 3 volná míst. NEVÁHEJTE !!! Příští rok bude hůř!!!

Co znamená „levný“ zájezd? :-)

Levný , v porovnání s programem , který máme (celoden. a den. výlety, výuka, ubytování v rod., plná penze, doprava . Prostě vše mimo kapesného. Barčo, pošlu vám mailem program a info. Posuďte sama.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.