ahoj, tedka jsem zkoukl jeden filmec a nejaka zenska tam rve na dalsi zenskou : where you going?
chybi tam are to je jasne, otazka zni jestli se muzu jeste podobne nekde setkat s vypoustetnim slov?
ahoj, tedka jsem zkoukl jeden filmec a nejaka zenska tam rve na dalsi zenskou : where you going?
chybi tam are to je jasne, otazka zni jestli se muzu jeste podobne nekde setkat s vypoustetnim slov?
Chceš říct, že v titulkách bylo " Where you going"
jinak to " are " oni samozřejmě říkají, ale rodilýmu mluvčímu to sotva rozumíš, ale je to tam
on to je akokeby Where`re you going?
titulky byly cesky ale zaskocilo me jak to tam ta polonaha devcica rozbalila, pry where you going … tak jsem si semka hnedka postezoval .
where're to dava smysl .
kurnik, ale vite co me stve? ve filmu vubec nicemu nerozumim . trebas eyebrow – se ucim vyslovnost ájbro:(w) ale ted ve filmu jsem slysel rikat ejbrá . to je jak kdybych byl englishman a ucil se slovenstinu, ale mel mluvit cesky . fakt ttatarstina.
Ještě abys tomu rozuměl, když na to čumíš s češtitulkama Tohle ti nic nedá. Čeština by se tam neměla objevit v žádné formě:)
Doporučuju začít třeba z How I met your mother,nebo jemu podobný čiste je v Angličtině, bez titulků..
to zni jako uchylnej film . ja nedavno koukal na over the hedge, taky pekny. nejlepsi ze to clovek chape ikdyz zadnou reci nemluvi- vhodne pro deti od nula let .
Musím Tě zklamat. Jde o seriál
O_o pohoda 90% na csfd.
Tak přece se nebudu dívat na nějaký brak ne ?
sakra:(. no nekde zacit musim a v ukazkach tam vystupujou docela pekny kotata, takze by me to mohlo chytnout .
jinak, znas californication? tam se podle me clovek nauci tu neuzitecnejsi anglinu kterou kdy bude potrebovat
Neznám, ale díky za tip. Hned po HIMYM se na něj vrhnu
co je HIMYM?
How I met your mother, nevzdělanče
pěkné
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.