Help for English

potřebuji poradit

Zdravím Vás, píši zde poprvé, ale Vaše stránky využívám už dlouho a není co bych dodala, chválu bych slovy pokazila, ale mnohokrát děkujeme za Vaše stránky, pomoc a rady. No nicméně já jednu mám. Jsem měsíc v Anglii a potřebuji najít večerní kurz angličtiny. Bydlím na jihu Londýna. Samozejmě nechci, abyste mi hledal kurz, to snad zvládnu, já se jen chtěla zeptat ( protože náhoda je blbec ), jestli náhodou nemáte nějaké zkušenosti z této části Londýna, nebot si klidně připlatím za kurz, ale stojím o kvalitní. Tak jen, jestli náhodou neznáte zde nějaké ověřené vzdělávání. Děkuji Vám moc a přeji hezký den a svátky.variatio

S tím bohužel žádné zkušenosti nemám.

Jedine co ti muzu poradit je navstivit stranky http://forum.londyn.sk/ a pak forum ohledne vzdelani. Tam by si mohl najit nejake uzitecne tipy.

Dobrý den, potřebuju radu, našla jsem si vaše stránky,jsem úplný začátečník. Chtěla bych se zeptat,kterou lekcí mám začít?Chápu,že,klik­nu na "Ang.pro začátečníky a jak mám pokračovat dál…pak si najet do mapy kurzu? Kde vyhledat slovíčka např. k pozdravům? Nebo k oslovování, zaměstnání…? A co se učit nejdřív? moc děkuji za pomoc ,přeju hezký den

Ano, podle ‚mapy kurzu‘ je to nejlepší. Odkazy na nová slovíčka jsou vždycky v daném článku. V té mapě najdete odkazy na jednotlivé lekce a cvičení, v jakém poředí je nejlepší je procházet.

Moc děkuji,už se celkem orientuji,mimocho­dem, velice dobré stránky, myslím,že i „já“ naprostý ang. analfabet se něco naučím,začala jsem chodit do kurzu pro záčátečníky u nás ve vesnici a vaše stránky mě výborně pomáhají… jen tak dále díky

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.