Help for English

Bublinková nápověda

Pilda: V textu by to překrylo část textu.

Tak to nechat tam kde to je, ale udělat to, aby bublinka zmizela hned po tom co člověk dá kurzor mimo ní.

No to posunutí by stačilo. No já přes tu bublinku přejíždím prakticky pokaždý, i když to vlastně nepotřebuju. Chci se jen ujistit. :-)

Kdyby to bylo něco důležitého a nebyla by s tím práce, nejlepší by bylo, aby si každý nastavil v nastavení, kde ji chce mít a za jak dlouho se objeví a za jak dlouho zmizí. Myslím ale, že jsou důležitější věci, kterým se můžeme věnovat…

Myslím, že diskusi můžeme uzavřít, pokud nemáte ještě něco zásadního.

to Pilda:mně to tak funguje,když dám kurzor mimo bublinu,tak zmizí.Proto jsem nechápal čemu to vadí.

Beru zpět. V praxi to zřejmě ničemu nevadí, protože si člověk čte i ten anglický text (a já ho u zkoušení toho „problému“ žárovek nečetl).

Já osobně ten kurzor stejně dávám (podvědomě) na každý nový řádek, takže mi ta bublina zmizí než dojdu k další vždycky. :) Omlouvám se za zbytečné víření vod.
:oops:

Ať klikám, jak klikám, překlad slovíček (bublinková nápověda) se nezobrazuje. Prosím, kde je chyba? Vyhledávač: IE8 Předem díky.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Leiah vložený před 12 lety

Ať klikám, jak klikám, překlad slovíček (bublinková nápověda) se nezobrazuje. Prosím, kde je chyba? Vyhledávač: IE8 Předem díky.

Zkontrolujte prosím, zda nemáte zapnutý režim kompatibility, jedná se o ikonku v pravé části adresního řádku, pokud je zapnutý je modrá.

Opraveno, mělo by to fungovat.

Toto vlákno, tak jak ho otevřel Filip, je již dávno uzavřeno, pro problémy s bublinkovou nápovědou, založte prosím nové vlákno.

Vlákno je zamčené. Nelze do něj přispívat.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.