Help for English

Nefunkcni bublina

Dobry den, mam dotaz. Prestala mi fungovat bublina a vyslovnost. Nevim co mam udelat aby mi opet vse fungovalo jak ma. Za radu moc dekuji. Zdenek

Co máte za prohlížeč? Zkoušel jste znovu načíst stránky pomocí F5, či CTRL+R?

Nevim jaky prohlizec mate na mysli,ale kdyz jsem vyzkousel nacist stranku pomoci F5, tak mi to pomohlo ale jen u neceho a musim kombinovat i CTRL+R. Nejsem moc velky znalec v ovladani PC, ale chci vam podekovat za radu.

Prohlížeč myslím jako internetový prohlížeč. Například Internet Explorer, Firefox, Opera, Google Chrome atd.

Pomohlo by vám vymazat tzv. cache prohlížeče. Pokud mi napíše jaký prohlížeč máte (a jeho verzi), tak vám mohu i přesně napsat jak to provést.

Prohlizec mam Internet Explorer.Co mate na mysli s tim vymazanim tzv. cache prohlizec to nemam ani tuseni. Jak jsem rekl, ovladam jen zaklady a rodina taky. Pokud mi napisete postup, budu opravdu rad.

Internetový prohlížeč si ukládá stránky do paměti a pokud člověk jde na nějaké stránky znovu, tak v případě, že se stránky nezměnily ty stránky nestahuje znovu z internetu, ale načte je z té paměti. Jenže občas to nefunguje tak jak má a prohlížeč načte stránky z paměti, ikdyž se ty stránky na internetu změnily.

Vymažete to třeba tak, že dáte:
Tento počítač
Na disku C dáte pravé tlačítko a vyberete vlastnosti
Na kartě Obecné zvolíte Vyčištění disku
Zaškrtnete tam Dočasné soubory internetu a dáte OK

Prohlížeč by měl být u toho vypnutý.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.