Zajímalo by mě, podle jakého klíče (podmínek) se objevují subjekty na seznamu „Partnerské weby“. Díky.
Zajímalo by mě, podle jakého klíče (podmínek) se objevují subjekty na seznamu „Partnerské weby“. Díky.
Jsou to buď weby, které s námi nějak skutečně spolupracují (např. jsou tam stránky naší ilustrátoky p. Vydrové), nebo jsou to weby, se kterými si vyměňujeme odkazy z důvodu zvyšování ranku stránek – abychom byli výš ve vyhledávačích (oni odkazují na nás, a my na ně).
Máte nějaký speciální důvod, proč se na to ptáte?
Ani ne. Až dnes jsem se na ten seznam podívala detailněji a trochu mě překvapil odkaz na „ANTEPRÁDLO.CZ“ nebo „ATELIERULITA.CZ“ (ten je mi už teď jasný), protože nemají s angličtinou nic společného a asi bych očekávala něco více tématického. Ale byl to jen pouhý dotaz – momentální zvědavost. Díky.
Pane Víte, mám dotaz ohledně partnerských webů – máte nějaké
zkušenosti s realizací brigád v zahraničí s firmou, která je na adrese
www.1prace.cz ? Chtěla bych se zdokonalit
v angličtině, ale nemám žádné zkušenosti a nerada bych naletěla
nějakým chytrákům…
Díky.
S tím bohužel zkušenosti nemám… a vím, že různých chytráků je na světě spousta. Tak nevím. Zkuste to zadat jako samostatné téma diskuse, třeba vám někdo napíše nějaké své zkušenosti.
O.K.,díky za radu
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.