Help for English

Help for Me

Hezký den přeji,

narazil jsem na jednu větu, u které se nemůžu dokopat k tomu, co znamená. Mám tušení, ale pořád mi tam přebývají nějaká slovíčka, a tak vás žádám, zda byste mi nemohli pomoct.

I could have just hung out, Sydney, you know, the bar scene?

Mockrát děkuji.

trocha kontextu by nebyla?? :-)

I took her out to the nicest restaurant I could find, we order the lobster, she frickin' disappeared, never came back to the table. They wouldn't even let me give the lobster back!

That's not the worst part, the worst part, the worst part is, I could have just hung out, Sydney, you know, the bar scene? You know what I did? I booked an early flight out.

Snad to pomůže. :-D

Mohl jsem tam nějaký čas pobýt, znáš to, Sydney, barový život.

(ale místo toho si rezervoval hned letenku na nejbližší termín)

Mockrát děkuji! Zmátlo mě tam to „the bar scene“. Teď si to už budu pamatovat. Ještě jednou díky. :-D

zdravicko :)) potrebuji poradit s necim. kdy nekdo chce rict,ze ma spoustu prace, tak rekne: a lot of work/works? neni to pomnozne? thx predem :))

zásadně jen WORK.

Work v množném čísle je slovo, které znamená ‚dílo‘ a nebo ‚továrna‘ – např. STEELWORKS – ocelárna, GLASSWORKS – sklárna, apod. (ironworks, gasworks, waterworks) a nebo i samotné works.

Práce – work je prostě podstatné jméno nepočitatelné, stejně jako čas, voda, vzduch, sníh apod.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.