Help for English

Markovy reporty

co je to vlastne prava anglictina? (recnicka otazka)

to bylo ironické :-) myslela jsem to tak, že pro ni je ta pravá britská aj

Dnes hezký komentář, jste hodný, Marku že jste nám přidal kostičky :-D

to Roman298: kdysi jsem slyšel definici, že to je Queen's English..

Tělocvik neeeee! 8-) :-D

Marku, proč mě Smart Tests " trestá" za americkou angličtinu?:)

kde Smart Tests trestá za am angličtinu?

Už jsem to přeskočil. Ale bylo to u členů. ..něco. in THE hospital /přesnou větu bych musel najít) je prý možný jen v Americké angličtině..

jo, je to možné, že v té hromadě testových otázek je nějaká starší, kde jsem ještě dbal na tu správnou „učebnicovou“. Zkusím dohledat a opravit. Příště napište soukr. zprávu nebo mail.

NO vzpoměl jsem si na to, jak jsem četl tady ty příspěvky o tom tématu.. :) Jen že zastáváte tu Americkou, přitom z ST to vyznělo jako by to byl jen "slang ":) Jen pro zajímavost,jinak to neřeším.. :)

Marku, můžeš prozradit něco o tom novém projektu na který potřebuješ několik set nahrávek? Nebo to je překvápko? :-)

není to nic převratného… asi jsem to podal špatně… ale dá to práci. :-)

reakce na Markův report:
Když jsme byli malí, tak bylo i jaro, léto, podzim a zima. :-D
Změna je život.
Některé odpvědi hledám dost dlouho.

CLIL je rozhodne skvely napad. uz se tesim na nove clanky.

Co se CLIL tyce, urcite je to prerfektni napad. Odborne temata jsou velmi dulezita hlavne pro cloveka jako jsem ja. Hlavne co se matematiky a podobnych temat tyce (takze doufam, ze casem bude i pokracovani matematiky :) ). Ale at je to co je to, tesim se :)

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.