Help for English

samostudium a writing

Ahoj, nevíte někdo, jestli je možnost vyzkoušet si writing na netu? Myslím tím i s opravou. To by asi technicky, personálně a časově nebylo možné, že? No, já jen, kdyby něco takového bylo, abych to nepropásla… 8-)

No, předpokládám, že nečekáš, že by to šlo zadarmo, takže jo, jde to, ale logicky za peníze :-D Některé jazykovky nabízejí internetové kurzy psaní, funguje to tak, že ti zadají úkol a ty ho během týdne napíšeš a pošleš jim ho, oni ho pak pošlou zpátky opravený a s komentářem. Obvykle to bývá pro zkoušky FCE a vyšší a stojí to kolem dvou až tří tisíc za cca. deset takových úkolů. Klidně bych i nějakou tu jazykovku doporučil, jenom nevím, jestli se to tu smí, jestli se to nebere jako reklama :-D

Já bych tedy ten tip brala, tak prosím o soukromou zprávu. Je mi jasné, že v psaní mám mezery, a moc nevím, kam se obrátit.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.