Help for English

Fce December 2010

Zítra písemná část.Fakt už se nedokážu učit,ale jestli to tam není do teď tak je to už stejně jedno.V 9 ráno začínám v Ostravě.Pro­sííííííím držte mi pěsti.Vlastně se docela těším.Mějte se.

:-)

Ja jdu ve stredu na CAE, Speaking uz mam za sebou… Drzim pesti, Iriss – drzte mi taky nekdo prosim :-)

Tak písemnou FCE máme dneska za sebou. Jak se Vám to zdálo? No jsem na sebe naštvaná, zvrtala jsem snad vše co šlo :? a hlavně mi to nepřišlo ani tak těžké.
Zítra se drž Sauce, palce určitě podržíme :-)

Tak já jsem dnes taky psal písemnou část FCE a zdálo se mi to poměrně těžké, hlavně přepis vět v Use of English, doplňování vět v Readingu a ten poslech sem zkazil asi uplne… prisel mi i pomerne lehky ale zda lo se mi ze je hrozne malo casu (skoro zadnej) na to, abych si ty odpovedi poradne rozmyslel.

Mám to za sebou.Ani se neodvažuji tipovat.Nejhorší se mi zdál poslech a to díky nedostatku času.Je to spíš zkouška zvládnutí stresu,než angličtiny.No snad to vyjde.

Ještě dodatek-všem,kdo do toho šli přijde hluboká poklona,ať to dopadne jak chce.

Taky jsem ráda, že to mám za sebou. Souhlasím s iriss, je to o zvládnutí stresu. I když jsem si připadala, že nejsem zase tak nervózní, tak jsem se nebyla schopná soustředit jako obvykle, kdy o nic nejde. Poslech si myslím, že byl normální, ale taky mi najednou připadalo, že mám málo času na přemýšlení :-).
Těžší mi přišel UoE – přepis vět a taky jsem měla problém v druhé části UoE s jednou větou, kterou jsem nějak nebyla schopná pochopit :? .
Teď už musíme jen doufat, že to vyšlo aspoň na to C 8-) .

Tak co? Jak jste spokojeni s výsledkama? Můžu gratulovat? 8-)

No nakonec dost překvapení, jsem se celou dobu bála, aby to aspoň na těch 60 vyšlo a dneska jsem na B pořádně koukala :-) Jinak taky gratuluju všem ostatním co si dneska přečetli dobré zprávy :-D

SUPREZ, velká gratulace! Je příjemný vidět lepší výsledek, než člověk čekal, že jo? :-D
Já jsem se odhadovala na B a mám A, skákala jsem radostí. Jen mě překvapilo, že UoE jsem měla spolu s Writingem nejlepší, přitom se mi to zdálo těžší než obvykle, zatímco Reading jsem měla horší, a to čtu v angličtině hodně a ve zkušebních testech jsem ho vždycky měla dá se říct levou zadní.

Já sice za C ,ale chvála bohu to vyšlo.Mám tři děti,dům,práci a jde to jen je třeba vytrvat,to je pro ty co to chtějí vzdát.Přeji všem hodně štěstí v dalším studiu.

Taky bych rád pogratuloval všem úspěšným… napsal jsem o tom aj článek na svém blogu – www.cstp.ic.cz Mou snahou je povzbudit všechny, kteří by chtěli nějaký certifikát udělat ale mají z FCE strach. Není to nic nemožného… :-)

Já jsem tedy student (takže volného času mám dost) a když čtu příspěvek od iriss – klobouk dolů, že máte na angličtinu čas…

iriss, tak to moc gratuluju! Taky mám tři děti, ale práci jen na částečný úvazek a jen byt. I tak hledám čas na učení těžko. Teď přemýšlím, jestli se pustit do CAE. Ty budeš studovat dál?

Určiťe budu studovat dál,angličtina mě baví,občas doučuji děcka ze základky a moc mě to baví,tak uvažuji,že se na to zaměřím víc.
Teď mám v plánu sehnat materiály na CAE a jestli někdy v budoucnu proběhnou to už neřeším.Ale určitě se tam dozvím hodně nového.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.