Help for English

Video s lehkou angličtinou - pro učení

Ahoj na tomto webu sem našel pár zajímavých radií, kde jsou k dispozici audio nahrávky pro vyuku angličtiny, kde mluví pomaleji a srozumitelněji, a je k tomu text např. Spotlight http://www.spotlightradio.net/ .. Ale po pár měsících, už to není tolik zábávné a přestávám se soustředit na text. A proto bych se chtěl zeptat, jestli tu není něco podobného, ale s videem, aby mě to nutilo poslouchat i text

No,tohle zrovna není vhodná sekce pro příspěvek tohoto druhu ,ale budiž, stane se.
Na spotlight tu už nějaký odkazy ode mne jsou, pokud jde o mě, jsem s touto stránkou velmi spokojen a zatím mě neomrzela. Je tam plno zajímavých článků ze světa kultury, technologií, o lidských právech, atd. Hlavně mi však vyhovuje to pomalejší tempo mluveného projevu. Ještě to chce čas, přičemž občasný prostřídání s rychlejší mluvou taky není na škodu. Jinak jeden program trvá 15. min, uslyšíte Americkou i Britskou Angličtinu a užitá slovní zásoba se pohybuje okolo 1500 slov (intermediate)
Pokud čas dovolí, dělám alespoň jeden program denně, abych zdokonalil své poslechové dovednosti, ve kterých jsem stále ještě trochu pozadu.
Spotlight doporučuji všem studentům Aj, kteří mají problémy s listeningem a vládnou odpovídajícím stupněm jazykové pokročilosti.
O podobných stránkách s videy zatím nevím.

To se omlouvám, jestli sem to dal do špatného druhu pro příspěvky :-) Grader : já nic u Spotlight nezpochybŇuju, ale když už si slyšel 50 jejich audií, tak tamty, už nejsou tak zábavne a proto bych rád nějakou obdobu toho, ale s videem, protože jakmile vidíš nějaké video o kterém se mluví, tak máš vetší zápal poslouchat, než u jen audia :-). Ale bohužel sem nic takového nenašel, ale mělo podle mě to musí existovat. kdyby někdo měl to štěstí pošlete to sem. Děkuji

Ok, I understand you.
Možná by stálo za pokus něco vygooglit, jestli jsi už tuhle možnost nevyzkoušel. Samozřejmě, když na něco narazim, rád sem na to link dám.

V sekci Ostatní najdeš spoustu rad a doporučení na zlepšování listeningu (krom jiného)

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.