Ale on se brání, dneska se zase přihlásil pod jménem Anglos 3 a opět měl nějaký chytrý komentář.
Ale on se brání, dneska se zase přihlásil pod jménem Anglos 3 a opět měl nějaký chytrý komentář.
Podle mě se Rudyard alias Anglos 3 nemusí mít šanci bránit. Sám se tu nesmyslně strefoval do kdekoho a jeho obrana by zase spočívala spíš v nějakém jeho „vtipném“ komentáři s odkazem na příslušnou webovou stránku. Navíc by byly jeho polemiky nekonečné… Marek neuráží, pouze konstatuje, a to je rozdíl.
Uf, Rudyho jsem teda tentokrat nepoznal. Ja jsem mel podezdreni na jiny nick ze by to mohl byt Ruda. Je to myslim J1rka nebo tak nejak. Ma desny otazky a pripominky v jinem foru ohledne maturity z anglictiny. Jeho styl a agresivita mi pripominalo Rudyho snahu o upoutani pozornosti, ale asi zacinam byt paranoidni…
Btw, da se podle IP adresy poznat ze ktereho statu, pripadne kontinentu se uzivatel pripojuje?
Dá sa to, ak nepoužije nejaký proxy server. Potom sa kľudne môže tváriť aj ako japonec, číňan alebo izrealčan.
Meow, naprosto souhlasím, „král Richard Anglos třetí“ se tady navážel do kde koho, zasloužil by si paralyzér, jak je v Kanadě zvykem… Já si myslím, že to, co jsem napsala na předcházející stránce (a pak teda smazala) taky nebylo nijak urážlivé, ale Marek mě požádal, abych toho nechala, bo se R nemůže bránit. No a pak tu sám napíše, že si myslí, že jde o nějakého blázna!? …Tak mě prostě přišlo líto, že kdybych já napsala, že si myslím, že je to nějaký zakomplexovaný narcis v krizi středního věku, tak by mi Marek vynadal, nebo mi to rovnou smazal
Omlouvám se.
já si řikala, proč je mi ten styl nějak povědomej…
Ahoj,
tyto stránky jsem objevila úplně náhodou. Několik let jsem angličtinu
používala jen výjimečně a tyto stránky mi pomáhají se hodně
zdokonalit.
Jsou naprosto perfektní! Děkuji všem, co se na jejich tvorbě podílejí a
přeji mnoho nových i stálých uživatelů
Marku , Vám a všem , kteří vytváří tyto stránky moc děkuji . Thanks !!!! It ´s really great !!!! Maturitu z AJ už mám 25 let za sebou , ale díky mé nové práci jsem začala znovu studovat AJ ( THANK GOT !!!! ) a taky dobrou motivací je můj přítel z U.S. , kterého jsem díky mé práci potkala ( I BELIEVE IN FATE ) a Vaše stránky mi moc pomáhají ve studiu . JSTE FAKT SUPER – DOBRÁ PRÁCE !!!! I APPRECIATE THAT !!!!
Vazne SUPER!!!!Zacinam s anglictinou uz po druhe,ale tentokrat uz vim jak na to.A navic me to i bavi.Moc dekuji
Perfektní stránky. Co obsahu se týče nemám jedinou námitku. A musím moc poděkovat autorům těchto stránek. Neboť mi jejich články velice pomáhají.
Nemám slov.....Tohle jsou tak perfektní stránky…Jsem ráda, že jsem to
na webu našla. VÝBORNÉ – cvičení, gramatika, vysvětlení gramatických
jevů apod. Naprosto všechno od Vás chápu! Fakt super,
1*.
dakujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem vdaka vam som dnes spravila zapoctovu pisomku z angliny na skvele bodove ohodnotenie len tak dalej
Vážený pane magistře, začala jsem se na /polo/stará kolena učit
angličtinu (je mi 53). Zprvu jsem myslela, že jsem se moc přecenila a tohle
se nemůžu naučit.Ale našla jsem Vaše stránky. Pročetla jsem si důkladně
„Tipy a triky“, koupila jsem si od
vás Language lab a moje začátečnické učení – jako samouk – nabralo
úplně jiné obrátky. Nejvíce jsem ocenila u programu LL, že se učím
několika různými způsoby, také poslechem – diktát. Ale – největší
problémy mi dělá slovosled ve větě. Vždycky mám u úloh chyby, protože
zaměním slova „po česku“ Potřebovala bych ucelený přehled o skladbě
vět, nejen ozn.,tázací a zápory, ale i jak se řadí vlastně ve věte
jednotlivá slova. Poradíte mi? Jak na to? Jinak děkuji, že se věnujete
i začátečníkům a vysvětujete i věci, které jsou pro některé
chytráky out.Díky. Jiřina.
Díky!
Četla jste článek o anglickém slovosledu?
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.