Help for English

Kindle – zkušenosti, tipy

Zajimavý, určitě o ní budu uvažovat. Tak ta výdrž by tam měla být hodně vysoko, jelikož odpadá ta nutnost podsvícení displeje, což je vždycky největší žrout :)

SkinnyChap: nebudu studovat něco, co mě nezajímá, jenom tlumočím názor kamaráda, já osobně ji nemám a ani neplánuju, pro mě je to málo muziky za hodně peněz :-) A myslím si, že je jen otázkou času a vývoje, než se to stane tebou zmiňovaným multifunkčním zařízením:-)

Ale primární účel té čtečky je čtení knih, popřípadě interakce s nějakým slovníkem,a jak psala Nezbedovic tak to plní na výbornou. Tak nevím proč málo muziky za málo pěněz, není to PDA, není to tablet, tak proč to s něma srovnávat a 3000 není zase tolik :)

Jj však jo, vždyť ty čtečky jsou teprve „na začátku“, takže to umí zatim „jenom“ to čtení knih :-) Ale do budoucna se to určitě rozvine na další účely. Nevím, nejsem toho (zatím) zastáncem, pro mě je prostě knížka knížka, takže mam průkazku do britský rady a můžu číst do aleluja :-)

Nezbedovic: Tvoje recenze mě přesvědčila, hned si ji objednám :) Díky za info. Jen bych měl dotaz. Knížky lze tedy kupovat pro Kindle na americkým amazonu??

Honzo , Honzo :-D

To Jan Kraus. Ano na americkém Amazonu. Ale já jsem to nezkoušela. Četla jsem, že to je hrozně jednoduché. Zabývám se literaturou 19. století a ta je většinou volná.
Škoda, že jsme se nesetkali v Pardubicích, měla jsem ji sebou, mohl sis ji prohlédnout.

Jo Jan Kraus a Nezbedovic: těch pár knížek, které v Kindle zatím mám, jsem všechny koupila na americkém Amazonu. Jen jsem byla po zakoupení první knihy „paf“ z toho, že ji nemám načtenou, až když jsem zapla na Kindle internet (mám verzi 3G), tak se mi tam objevily :-) Na tom Amazonu se nakupuje hodně dobře, možná až moc :-)

Kde ještě pořídit knihy do čtečky? Třeba na www.free-ebooks.net nebo na známém www.bookdepository.co.uk. Na obou webech se dají stáhnout PDF knih (je tam na výběr hodně titulů, většinou klasická literatura, ale na Free-ebooks najdete i současné tituly a třeba i knihy o psychologii a různých dalších oborech). Kindle sice není pro čtení knih v PDF úplně ideální, ale pokud jste si čtečku koupili přes Amazon, máte ji spárovanou se svým účtem. Takže stačí PDF poslat mailem (ve svém účtu máte mail ve formátu neco@kindle.com, najdete to ve svém účtu v „kolonce“ Manage your Kindle), do předmětu mailu napište CONVERT a Amazon vám PDF zdarma převede do formátu mobi a pošle vám to do čtečky. Tu pak stačí zapnout a kniha je doma (cca do minuty), nebo se vám uloží ve vaší složce na Amazonu (to pokud máte verzi bez připojení k internetu).

Ještě k té čtečce, jaká je čitelnost na slunci? :)

Tak to jsem jeste nezkusila :-D

Women! :-) Kdyby to někdo věděl, tak mi prosím dejte vědět, je to docela důležitá informace :)

Myslím, že to není o ženách či mužích ale o tom, že si teď toho sluníčka člověk neužije, aby to vyzkoušel.

Tethalka, tak až u vás bude svítit sluničko, tak to prosímtě vyzkoušej, jak to funguje :)

Jojo, provedu, vykonám :-)

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.