Gratuluji všem k úspěšnému zvládnutí FCE a mám dotaz: připravovali jste se sami nebo jste navštěvovali nějaký kurz? A jak dlouho vám příprava trvala? Díky za odpovědi
Gratuluji všem k úspěšnému zvládnutí FCE a mám dotaz: připravovali jste se sami nebo jste navštěvovali nějaký kurz? A jak dlouho vám příprava trvala? Díky za odpovědi
Já se na FCE připravovala sama.Intenzivněji asi půl roku podle učebnic FCE ready a Gramar and Vocabulary for first certificate. Ale pro Writing jsem využila internetového kurzu jedné brněnské jazykovky, ten trval asi 3 měsíce.
Já jsem se začala učit někdy o prázdninách, zopakovala jsem si gramatiku tak nějak zběžně podle English Grammar in Use od Murphyho, pak jsem se připravovala díky Grammar and Vocabulary for FCE a v říjnu jsem se přihlásila na přípravný kurz, který byl dvakrát týdně a pomohl mi hlavně s vylepšením Writingu a taky samozřejmě s procvičováním Speakingu. Jinak jsem si koupila FCE testy a zjišťovala, kde dělám nejvíc chyb a kde mám mezery a to jsem pak vylepšovala. Jo a taky jsem poslední tři měsíce četla jen knížky v angličtině.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.