Help for English

Více testů/výuky pro CAE

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli je možné, aby se zde objevilo více materiálu pro přípravu na CAE. Projíždím si všemožné články úrovně upper-intermediate a advanced, díky za ně, ač testů na advanced moc není. :-( A ještě bych se chtěla zeptat, ty testy Use of English, jsou spíš na úrovni FCE nebo i CAE? Dělám ještě ty Miscellaneous U-I, ty jsou na úrovni CAE?

Díky!

Ready for CAE, CAE Result :-)

Cože to?

Ty testy, o kterých mluvíte, jsou jen gramatické. Jinak ty, o kterých píšu, že jsou pro INTERMEDIATE jsou dobré na přípravu na FCE, ty, o kterých píšu, že jsou UPPER, jsou dobré na FCE i CAE.

Jojo, o gramatiku mi jde. Líbí se mi totiž potom to vysvětlení, pokud třeba udělám chybu. Pochopím to z toho rychle a zapamatuji si to.
Díky za vysvětlení.

To jsou knížky speciálně na přípravu a nácvik na CAE, jsou tam ty stejný typy cvičení ( Use of English, speaking, writing, listening i reading), je tam samozřejmě i klíč a ta Ready for CAE je dobrá v tom, že tam jsou rozebraný všechny možný typy writingu a názorný samply..

Jinak se to dá půjčit na britské radě. Ale Já ty knižky mám a naprostá spokojenost :)

Dobře, díky za tip. Já určitě nějaké knížky pořizovat budu, ale to spíš bude záležet na tom, co po nás budou chtít na kurzu v Británii. Ale kdyžtak po tom mrknu v knihovně, jestli se to bude dát půjčit.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.