Help for English

CAE Brno - prosinec 2010

gratulace

Tak to taky mám, za B. Nejhorší Writing… až kdesi těsně nad borderline. Nechápu to, v kurzu jsme jich psali spousty, u FCE jsem ho měla exceptional a teď tohle… Škoda, že se nikdy nedozvíme, co bylo špatně.

Také se přidávám s gratulacemi. Já mám před sebou ještě hodně práce, než se prokoušu k FCE, natož CAE :D

Jojo, škoda že se nedozvíme, co jsme udělali za chyby…

Všem velká gratulace! :-D

Tak už jsem si vyzvedl certifikátek :-D Je na něm napsáno, že Grade A odpovídá úrovni C2 podle Evropského rámce :-D Přece jenom ale CPE je CPE, tak abych se pomalu začal připravovat…

"Grade A odpovídá úrovní C2 Evropského rámce? "
Nějak to nechápu. Čemu pak odpovídá třeba grade C? :)

CAE Grade A odpovídá úrovni C2 a CAE Grade B,C odpovídá úrovni C1. Myslím, že to tak poměrně odnedávna je. Zkrátka sauce, který měl za A dostal poznámku, že jeho úroveň odpovídá C2.

Není to tak, že pokud má CAE s Grade A, jeho úroveň odpovídá CPE s Grade C??

Už se to tu myslím jednou řešilo.

Jo, je to, jak říkáš. Řešilo se to tu a myslím, že Kenzo to říkal a teď i Sauce, že zvládli CAE za A, tudíž na certifikátu mají poznámku, že jejich úroveň odpovídá C2.
Edit: http://cambridge-english-advanced.cambridgeesol.org/…test-results

Chtěl bych se zeptat, jak je to s tím certifikátem? V prosinci jsem úspěšně složil CAE, ale doteď jsem žádný certifikát nedostal. Co mám pro to udělat?

Napis do Cambridgu e-mail, ze si este neobdrzal certifikat a oni by ti mali poslat novy,neviem presne kolko trva dorucenie certifikatu ale zda sa mi, ze 3–4 mesiace

to Battlefield: Ahoj, musíš si pro něho zajít do Britského centra v Olomouci, já už ho mám od středy doma. :-)

Sweet. Can't wait to get mine. Thanks for info.

Můžete mi prosím poradit, jak se připravit na CAE, tak abych to dala? Dělala jsem ho v prosinci, ale bohužel to nevyšlo :-( Za každou radu budu vděčná. Díky moc všem.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.