To HanaRT a Pilda: a líbilo by se vám, kdyby někdo něco psalo do vašich profilů? Mně teda moc ne.
To HanaRT a Pilda: a líbilo by se vám, kdyby někdo něco psalo do vašich profilů? Mně teda moc ne.
taky mně to napadlo, ale bylo by mi to dost nepříjemné – to by byla opět „sociální síť“. Mám raději „přímé“ kontakty přes soukromé zprávy. Beru ten profil spíš „co můžu dělat a taky dělám pro to, abych se učil/a anglicky“.
HanaRT: založte prosím na toto téma samostatné vlákno diskuze v Knize přání a stížností. Tam můžeme tento nápad probrat podrobněji.
Asi jsem slepej, ale kde je vyhlášení výherců knih Oxford Word Skills? Né že bych vyhrál, ale aspoň bych se podíval, kdo byl ten šťastnej
V článku se soutěží.
Umím většinou správně doplnit spoustu anglických vět a cvičení, když mám ale správně napsat dopis do Anglie, co běžně dělám s rodinou, kde jsem byla, co se chystám udělat třeba zítra, tak s tím dosti zápasím a nadělám spoustu chyb. Opravdu mi chybí praktické věty, které nikde v učebnici nelze najít. Odepsat na dopis je pro mě opravdu noční můra. Ráda zprávy z Anglie dostávám, ale odpovědi jsou pro mě těžké.
Čím víc jich budete psát, tím to bude pro vás lehčí. Je logické, že doplňování vět, různých cvičení se nedá srovnat s napsáním komplexního dopisu-koherence, rozsah, logičnost atd…
Naprosto souhlasím s paní Annou. Dopisů jsem už napsala spoustu, ale vždycky se k tomu chystám týdny. Fakt, noční můra. Obvykle toho chci tolik říct, že se do toho „zasekám“ gramaticky. Ale budiž mi útěchou, že se ještě nestalo, že by něco nepochopila. Tak si s tím moc nedělám „hlavu“. Oni si to nějak „přeberou“ . Kamarádka mně taky „nešetří“ a píše „těžce“ inform. angličtinou. Jo, a nejhořší je, když udělá „překlep“ a já se pak tady ptám, co to znamená.
Ale samozřejmě tomu dlouho avizovanému článku na writing bych se nebránil .
Právě koukám na předběžné výsledky ankety a ta dává za pravdu, že spojení HFE s FB a Twitterem mělo význam. Dost mě ale překvapuje, že sem z twitteru chodí stejně lidí jako z FB. Je tam skutečně tolik fanoušků, nebo je nějaká chyba v té anketě?
No, osobně si myslím, že někdy jsou výsledky trochu zkreslené… čím, to netuším. Ale rozhodně vím, že nás tolik lidí na Twitteru nesleduje.
Význam to ale určitě mělo.
To bude zkreslený tím, že lze myslím hlasovat každej den, znovu a znovu, takže se někdo nejspíš činí:)
Nene, to nejde. Člověk by vyloženě musel vědět jak to ošvindlovat… a proč by to někdo dělal? Když z toho nic nemůže mít.
Domnívám se, že „zkreslení“ ankety je způsobeno už tím, že je to anketa, nikoliv měření a tak je třeba k těmto informacím přistupovat.
V anketě člověk volí jednu z možností na základě vlastního přesvědčení, které nemusí být shodné s skutečností. Zkreslení vychází z toho, že spousta uživatelů vůbec nehlasuje. Někteří uživatelé můžeou využívat více forem a v hlasování zvolí tu oblíbenou. Teorií může být nepřeberně.
Pokud jde o měření, tak letmý pohled do GA říká:
1) vyhledávání Google 36%
2) přímá návštěvnost 34%
3) seznam 17%
4) FaceBook 2.7%
…
18) Twitter 0.09%
Stále mi tu ale chybí to hlavní, a to tlačítko Like it. HFE by ten facebook podstatně víc rozvířilo. Kde to vázne?
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.