Help for English

rss kanál

Dobrý den,
zkoušel jsem pro tuto stránku ze zvědavosti zapnout kanál rss a Chci to zrušit,protože od té doby, co jsem zapnul rss, tak se mi neobjevují všechny články a příspěvky, které na HFE jsou (např. chybí czenglish 1–9 atd.)Poraďte prosím, jak to zrušit, abych měl v přehledu uvedené všechny lánky a příspěvky,které od začátku těchto stránek vznikly a nemusel je složitě hledat v jednotlivých dílčích sekcích. Díky.

Dobrý den,

rss kanál na HFE zobrazuje pouze články (nezobrazují se komentáře ani příspěvky v diskuzním fóru).

Jakou rss čtečku používáte? (osobně používám Google Reader a Czenglish se mi zobrazuje správně).

Dobrý den,
děkuji za odpověď,já používám rss čtečku v rámci internetového prohlížeče IE 8, nic jsem v rámci tohoto prohlížeče nenastavoval. Předtím než jsem si zapnul to rss, tak se mi na hlavní stránce HFE zobrazovaly všechny články. Teď se mi z těch např. czenglish zobrazuje je 10. část, ostatní musím hledat v menu, v hlavním přehledu článků nejsou. Co s tím? Jsem běžný uživael netu i pc a nevím co teď s tím. díky.

Já u starých Czenglish článků měním datum, aby se nezobrazovaly spolu s ostatními články na hlavní stránce. Všechny najdete v sekci Gramatika, všechny v jedné složce.

Důvodem je to, že jsem nechtěl, aby byla hlavní stránka zahlcená těmito miničlánky a zapadaly by mezi nimi ty běžné plnohodnotné články.

To by chtelo spis implementovat nejaky jednoduchy priznak, ktery by znamenal, ze nejaky konkretni clanek nema byt viditelny na hlavni strance (ale treba v rss by viditelne byly). Menit datum neni vubec elegantni reseni :)

Ano, ale práce na webu je hodně a tohle zrovna nevidíme jako důležité… Účel to plní.

Navíc kdo si přečte nový alert, dole má vždy odkazy na další alerty a odkaz na celou složku. Najít ostatní by tedy neměl být žádný problém.

Samozřejmě se programová úprava může zdát jako drobnost, jako nic, ale jak se říká, stokrát nic umořilo osla.

Konkrétně tato úprava by nebyla triviální.

Vyžadovala by zásah do výpisu článků, který je společný pro titulní stranu i všechny rubriky. Ve výsledku se domnívám, že by to bylo daleko nesystémovější řešení.

V současné době je problém příliš mladý, uvidíme jak se bude vyvíjet dál.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.