Help for English

Slovnik (a jine apps pro studenta English) pro iPhone 3GS

 

Konecne jsem zahodil svuj historicky telefon a poridil si iPhone 3GS. Poradite mi nejaky dobry slovnik a pripadne i jine apps ktere bych jako student anglictiny vyuzil?

Diky, jdu se na to podivat.

Z výkladových slovníků je free např.WordWeb,ale z placených se dá koupit i Longman,Macmillan atd.Stačí zadat do search v AppStore název nakladatelství a vyhledá to i další aplikace od nich,ale většina stojí celkem dost peněz.Jinak jsem tam našla i testy z řady English Grammar in Use v přepočtu asi za 90 Kč.
Na čtení se dají využí iBooks ( v ČR jen knihy zdarma-klasika),ale osobně dávám přednost Kindle ( free aplikace),kde se dají koupit i e-books z Amazonu a cena je cca.shodná s tištěnou knihou.
Na poslech mi vyhovuje TuneIn Radio ( teď je za 20 kč a aplikace vyžaduje přístup k internetu). Dají se tam najít jak místní rádia tak i velké množství rádií z celého světa a třídit se můžou podle druhu hudby, ale lze vybrat jen mluvené slovo, sport nebo třeba zpravodajství.

Diky, zauvazuju i o tech zpoplatnenych. Nema nekdo zkusenost jestli ty Longman ci Macmillan se vyrovnaji tem co jsou na PC?

Konkrétně u Longman Dictionary of Contemporary English píšou,že obsahuje vše z tištěné verze.Osobně jsem to nezkoušela,protože čekám na nativní app pro iPad.Jinak popis zde: http://itunes.apple.com/…/id316133247?… s Macmillan zkušenosti nemám-mám pouze koupenou aplikaci Macmillan British English Key Words.

na youtube by měly být nějaký recenze

A o nejakem CZ-ANJ nevite? Ty vyse popsane jsou vsechno Eng vykladove

Já mám na Androidu vynikající ColorDict, možná bude na iOS něco obdobnýho.

jako překladový slovník mám iSlovník-na pár dní byl free,ale teď stojí 6 euro.Jinak zdarma je nějaký slovník tady,ale nevím,jak moc kvalitní-http://itunes­.apple.com/cz/ap­p/english-czech-dictionary/id2862319­74?mt=8
A nebo zadat do vyhledávání v iTunes Store přímo SLOVNÍK (vyhledá to sice i jiné než jen anglické,ale není tam toho zase tolik,tak se to projít dá)

Diky moc, podivam se na to.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.