Help for English

Vzhled

 

Už jsem koukal na jednu diskusi o redesignu, který se nakonec asi nekonal (pokud stránky vypadají pořád takto). Dle mého názoru (webdesignér :-) ) bych se přikláněl ke změně a jednoduché modernizaci webu, čímž by se staly stránky přehlednější a použitelnější pro uživatele. Momentálně se mi to nezdá příliš přehledné, na druhou stranu chápu, že tady jde hlavně o obsah.

Pokud byste měli zájem, mohl bych něco takového udělat, a to i zdarma, protože vy také vkládáte svůj vlastní čas do tvorby obsahu. Rád bych se tím odvděčil (i přes to, že angličtina není moje silná stránka, učím se ji několik let a pořád se ne a ne hnout z místa… :? ) a podílel se na tvorbě těchto super stránek :-)

To já si nemyslím, že by na tomto vzhledu bylo něco špatného. Tento vzhled mi je již důvěrně známý a mám ho ráda,změnu nepotřebuji. A co se týče přehlednosti, tak ani na to si nemohu stěžovat, vše se mi zdá velmi přehledné a logicky uspořádané. Ještě se mi nestalo, že bych byla nucena tu něco zdlouhavě hledat, vše je uspořádáno tak jasně, že vím jak se k požadovaným materiálům dostat.
I když, pokud by nějaká „modernizace“ proběhla, tak se bránit nebudu, ale nejdůležitější je stejně obsah.

Já myslím, že by bohatě stačilo vyhladit hrany, logo a vyhladit písmo, zmodernizovat ikonky a bylo by :-)úplný redesign určitě ne… Možná by také nebylo od věci zvětšit šířku layoutu, neboť většina uživatelů má na monitoru úzkou nudli :-) je to dáno trendem zvyšování procentuálního zastoupení uživatelů s širokoúhlým monitorem s vysokým rozlišením

suhlasim s upravenim pre sirokouhle monitory, inac mi na vzhlade az tak nezalezi

Pokud by se ale měla zvětšit šířka stránek, tak by se nesmělo hýbat s šířkou té hlavní části, protože délka řádku co je teď je optimální bych řekl. Dlouhé řádky se dost špatně čtou. :)

Co se týče rozmístění prvků na stránce, tak si myslím, že je to také ideální, intuitivní, standardní. S layoutem bych určitě nehýbal.

Akorát já osobně bych zrušil ten rozcestník na úvodní stránce. Kvůli němu člověk hnedka nevidí nové příspěvky a přitom funkční menu je hned vedle toho.

Nechci být staromódní,ale mně to plně vyhovuje jak to je.Zvyk je železná košile.Nač měnit něco co funguje.

Pilda: No vidíš, a mně se zrovna ty kulaté ikonky na úvodní stránce moc líbí :-)

Mě se libí všechno. Akorát to logo, myslím to záchranný kolo má poněkud hrubší rastr :)

Zatím nemáme v plánu jakékoliv změny vzhledu. Máme v plánu celkové předělání stránek (kódu), což se možná do vzhledu také promítne, ale v tomto okamžiku nevidíme potřebu cokoliv měnit.

Pildův nápad se zrušením rozcestníku mi ale přijde docela konstruktivní. Otevřu web a jako první vidím ty stále stejné ikonky a vlevo sloupec, kde jsou stejné odkazy; kdyby hned nahoře návštěvníky „vítaly“ nové články, docela by se mi to líbilo. Jinak mi ale layout webu vyhovuje.

Ano, obsah hlavní stránky nám také leží v hlavě, a určitě s ním budeme ‚hýbat‘. Rozcestníku se pravděpodobně zbavíme a nebo ho silně zredukujeme. Uvidíme.

Nevím, kam to mám zařadit, se vzhledem stránek to moc nesouvisí, ale nenašla jsem tu lepší téma..
Nešel by přidat mrkající smajlík? Při psaní příspěvků ho dost používám a ten obyčejnej „středník pomlčka závorka“ vypadá mezi ostatníma jako takovej chudáček ;-) a ani ho není vidět.

Mně chybí tento: „:-P“. Ale nijak extra na tom netrvám, jenom že jste to nakousla… :-)

a " :-* " tam taky chcete ?:)

Filip: :-*

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.